Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kloubní výživa

Od: teslok* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat na Váš názor ohledně kloubní výživy
JOint Mobility a Glucosamin Star, tyto výživy byly doporučeny mému
příteli, který má problémy s kyčlemi( má trvalé bolesti a lékař mu
řekl, že s tím nelze nic dělat jen se šetřit a kyčle moc nezatěžovat prý
je má " načnuté". Vím, že se to vyléčit nedá jen bych mu ráda pomohla k
alespon malému zlepšení a méňe bolesti.

Děkuji a jsem s pozdravem

Kateřina Blíhová

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stefik
hodnocení

0x
Dobrý den. CHcel by som Vám dat jeden tip. Myslím, že by to stálo za pokus, som presvedčený, že v prípade, že Váš priatelˇje ochotný ešte niečo vyskúšatˇ a má v sebe nádej, že sa to zlepší(vy ho v tomto úsilí zjavne podporujete a to vás chváli), mohol by pre Vás oboch bytˇ užitočný a prispietˇ k zlepšwëniu stavu jeho klbov. Telo samotné je schopné sa regenerovatˇ, "oživitˇ"a podlˇa všetkého, čo som dodnes čítal a sám vyskúšal nie je zloženie stravy , prípadne doplnenie stravy špeciálnymi preparátmi až také rozhodujúce. Samozrejme existujú výnimky, prípady, kedy napr. treba doplnit určitú deficitnú zložku, ktorú telo akútne potrebuje, ale to myslím nie je prípad Vášho priatelˇa. V prípade, že prijíma pestrú stravu a trávenie prebieha v poriadku, je problém s výživou klbov niekde inde. To, čo Vám chcem navrhnútˇ, je cvičenie, špecifické a pravidelné. Nie je namáhavé, v podstate by mohli bytˇ problémom iba Vami zmieňované bolesti. Neviem teda, či by Váš priatel bol ochotný trošku sa potrápit. Ak sa jedná o bolesti takého rozsahu, že lahká telesná aktivita by mohla uškodit a pod. považujte tento tip za bezpredmetný a ospravedlňujem sa Vám.
Jedná sa o súbor cvikov Pět Tibeťanú od Petra Keldera. Tieto cviky sa vyznačujú tým, že posobia na endokrinne žlazy a obnovujú ich činnost. To už v pomerne krátkej dobe znamená pre telo, že má prílev látok, ktoré telu umožňujú sa regenerovat a vo vašom prípade by to znamenalo zlepšenie výživy kl¨bov a lepšiu pohyblivost. Myslím, že to stojí za to. Závisí už len na Vašom uvážení. Želám Vám skoré zlepšenie a zdravím Vás
5tibetanu.webzdarma.cz/... victorie.cz/...
alebo iné

al bunda*
hodnocení

0x

Já slyšel jednoho ožralého ortopéda mluvit o jakékoli kloubní výživě s dost velkým despektem. Říkal něco v tom smyslu, že když si uvaříte sulc z prasečích nožiček, dostanete do sebe víc kloubní výživy, než z celého balení čehokoli. Tak nevím, jak se k tomu mám postavit.
Hezký den.

mil®

Já teda neslyšel nalitýho ortopéda, ale je pravda, že dobrý lékař odborník vám přesně poradí jak kolega al bunda a já také. Sulc, chrupavky a tomu podobné delikatesy. Je to levnější a chutnější a je to fakt vyzkoušený.

Přeji hodně zdraví. :)

hodnocení

0x

Zde najdete mnoho užitečných informací k vašemu problému:

doktorka.cz/...

matkatereza*
hodnocení

0x
Ahoj, mohu podat ucelené informace. Proč nepomáhají klasické přípravky z lékáren. Co je potřeba vědět při léčbě apod. Obraťte se na můj e-mail : fytofarmaka@seznam.sz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]