Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chci se vás zeptat zda někdo zažil podobný problém,případně a jak se to dá řešit...
+-2 roky zpatky jsem si umyslně poranil předkožku z které mi teklo i pár kapek krve.Neptejte se me prosím přoč jsem to udělal(Psychika,asimetrie,nemožno přetáhnout předkožku při stopoření,atd).
Ale obracím se na vás s otázkou zda se to dá ambulantně řešit?
Byl jsem na urologii a tam mi bylo řečeno že nevědi co po nich chci,občas jak kdyby se mi bolest vracela ale ne v takové intenzitě a míře.
Děkuji za odpovědi.
Musím mít na urologii doporučení od obvodního lékaře?
Dnes jsem byl na urologii,dostal jsem termín za měsíc.
To zní skoro jako fantomové bolesti, nebo můžete mít špatně zahojenou ránu a jizva vám dělá problémy. Jediné řešení, co mě napadá, je obřízka, ale nebude to ambulantní.
No a co že ve 21 roku? Já musím na obřízku ve svých 56,5 letech,prostě díky nemoci a následnému zánětu mám fimózu a jediné pomoc je obřízka.jsou kliniky-ústavy kde dělají ambulantně a kde dělají zase v úplné narkóze při hospitalizaci.
Jen tak mimo dotaz-obřízka je nejlepší v osmi dnech věklu dítěte mužského pohlaví,nejen dle biblického-Mojžíšského zákona-ale i dle výzkumu lékařů.V osmém dni po narození mají chlapci nejoptimálnější podmínky pro temto zákrok-nejmenší bolestivost v životě, nejlepší srážlivost nejlepší hojení rány po odstranění předkožky...
Nechte se obřezat.
Tvrdí se, že to je po hygienické stránce velmi vítané.
I ženy /partnerky/ prý trpí méně rakovinou pohlavního ústrojí.
Kůžička tam je velmi citlivá, nevíme, jak jste se řízl, nebo trhl, ale zřejmě poranění špatně srostlo, narušila se nějaká nervová vlákna.
Je to podobné, jako fantomová bolest.
Ježiši, já jsem neopisovala.
+-2 roky zpatky nemožno přetáhnout předkožku při stopoření
no myslím, že by se šikly informace o anatomii, kluci musí přetahovat předkožku, vždyť i malým klukům se musí přetahovat, takže jste možná něco zanedbal, možná i rodiče. To se mohlo řešit dřív. Každopádně urolog poradí možná nebude obřízka ani nutná a pokud ano určitě pomůže. Dnes jsou známy různé metody na rozvolnění předkožky. Já byl na urologii jen tak a šlo to bez doporučení. Taky celkem zábava, bylo mi asi 20, styděl jsem se a byla tam pohledná mladá doktorka co si myslela, že si zní asi dělám legraci. Byl jsem tam s bolestí v podbříšku, která trvala cca týden a nepřestávala. No nic nezjistila, to mě uklidnilo, ale nijak víc vlastně nepomohla. Naštěstí to odeznělo asi za další týden. Nečekejte zázraky od dnešního lékařství.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.