Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuju poradit s klukem

Od: domiii odpovědí: 6 změna:
Dobry den. Hraju florbal a hrozně se mi líbí kluk, který chytá za nás tým za juniory.
Jendou jsem mu napsala a mám takový pocit že už v tu dobu jsem byla otravná a tak se neopovazim mu napsat znovu. Stydím se na něj promluvit a podle mě ani neví že existují.
Nevím co mám udělat...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak mu skus znova napsat sms a pokud nezareaguje tak nemá zájem a další pokusy budou jen ztrátou času a budeš muset hledat jinde
Taky je možný že už nákou babu má proto ho nezajímáš

hodnocení

2x

Zdravím. Pokud nemá zájem, nenaděáte s tím nic. Musíte se s tím smířit a respektovat to. Nevnucujte se a neobtěžujte ho.

iz*
hodnocení

1x

Nedělej nic.

Promluvit s ním se stydíš, na tvou dřívější zprávu asi nereagoval tak, jak sis představovala, a kdyby o tebe měl zájem, už bys o tom věděla.

olinl
hodnocení

0x
Buď tu situaci už neřeš a hledej jiného kluka nebo se "přemož" a zeptej se ho přímo, jestli má přítelkyni a pokud ne, že ho zveš na Coca-Colu s pokecem (nebo čaj, kávu, zmrzlinový pohár atd. neznám tvůj ani jeho věk, natož jak jsi na tom s penězi). Každopádně když se nezeptáš, nedozvíš se to. V případě, že odmítne pozvání, zklamání patří k životu a dává to sílu do dalšího hledání- třeba lepšího kluka. Kamarádi budete dál tak jako tak.

hodnocení

0x
Dej mu vlastňáka a jako omluvu ho pozvu na kafe, nebo colu.

myska*
hodnocení

0x

Jste přátelé na FB? Tak mu okomentuj nějakou novou fotku. To je v dnešní době takovej normální způsob seznámení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]