Dobry den. Hraju florbal a hrozně se mi líbí kluk, který chytá za nás tým za juniory. Jendou jsem mu napsala a mám takový pocit že už v tu dobu jsem byla otravná a tak se neopovazim mu napsat znovu. Stydím se na něj promluvit a podle mě ani neví že existují. Nevím co mám udělat...
Tak mu skus znova napsat sms a pokud nezareaguje tak nemá zájem a další pokusy budou jen ztrátou času a budeš muset hledat jinde Taky je možný že už nákou babu má proto ho nezajímáš
Buď tu situaci už neřeš a hledej jiného kluka nebo se "přemož" a zeptej se ho přímo, jestli má přítelkyni a pokud ne, že ho zveš na Coca-Colu s pokecem (nebo čaj, kávu, zmrzlinový pohár atd. neznám tvůj ani jeho věk, natož jak jsi na tom s penězi). Každopádně když se nezeptáš, nedozvíš se to. V případě, že odmítne pozvání, zklamání patří k životu a dává to sílu do dalšího hledání- třeba lepšího kluka. Kamarádi budete dál tak jako tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.