Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik lze vydělat v Anglii jako číšník

Od: worker odpovědí: 3 změna:

Dobrý den , uvažoval jsem zaletět do Anglii za prací. Přemýšlel jsem pracovat jako čísník nebo zamněstnanec ve skladě (noční ,aby bylo více peněz) . Mohu se zeptat .kolik se dá tak našetřit za jeden rok ,kdybych nikam nechodil, nikdy nešel do restaurace a byt nějaký jednopokojový? . Chci si vydělanými penězi zaplatit leteckou školu která,by mne stála přibližně 2 miliony . za jak dlouho by to bylo tak možné .? Děkuji .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

U číšníka (obzvláště když se zajímá o práci v Anglii) předpokládám slušnou znalost cizích jazyků.

Záleží jenom na Vás, jak se dokážete zorientovat na anglickém pracovbním trhu, vyhledat si příslušné statistiky (např. průměrné ohodnocení číšníků) a jak šikovný či přesvědčivý budete při vyjednávání se zaměstnavatelem.

hodnocení

0x
Jestli chcete zaletět tak leťte rychle, než Vás dostihnou případná opatření po vystoupení Británie z EU.
Ale mohu Vám říct, že můj soused,mimochodem šikovný přes práci se dřevem,Anglii minulý měsíc opustil.
Už se to tam nevyplatilo.
Myslím,že byste potřeboval cca 9 let, abyste si svůj sen splnil.
Dokázal byste si vše odepřít celých devět let?

hodnocení

0x

Co obcas vidam v hospodach inzeraty, ze prijmou pingla, tak par let zpet si vybavuji, ze sem vidal 5.50 libry na hodinu v normalni putice v centru relativne draheho mensiho mesta. Tedy tehdejsi minimalni mzdu. Pokud minimalku od te doby zvedli, tak to bude o to vic, ale urcite ne o moc. Navic v UK pubech neni bezne zvykem davat tringelt. Takze hodne stesti s tim setrenim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]