Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , uvažoval jsem zaletět do Anglii za prací. Přemýšlel jsem pracovat jako čísník nebo zamněstnanec ve skladě (noční ,aby bylo více peněz) . Mohu se zeptat .kolik se dá tak našetřit za jeden rok ,kdybych nikam nechodil, nikdy nešel do restaurace a byt nějaký jednopokojový? . Chci si vydělanými penězi zaplatit leteckou školu která,by mne stála přibližně 2 miliony . za jak dlouho by to bylo tak možné .? Děkuji .
0x
U číšníka (obzvláště když se zajímá o práci v Anglii) předpokládám slušnou znalost cizích jazyků.
Záleží jenom na Vás, jak se dokážete zorientovat na anglickém pracovbním trhu, vyhledat si příslušné statistiky (např. průměrné ohodnocení číšníků) a jak šikovný či přesvědčivý budete při vyjednávání se zaměstnavatelem.
0x
Ale mohu Vám říct, že můj soused,mimochodem šikovný přes práci se dřevem,Anglii minulý měsíc opustil.
Už se to tam nevyplatilo.
Myslím,že byste potřeboval cca 9 let, abyste si svůj sen splnil.
Dokázal byste si vše odepřít celých devět let?
0x
Co obcas vidam v hospodach inzeraty, ze prijmou pingla, tak par let zpet si vybavuji, ze sem vidal 5.50 libry na hodinu v normalni putice v centru relativne draheho mensiho mesta. Tedy tehdejsi minimalni mzdu. Pokud minimalku od te doby zvedli, tak to bude o to vic, ale urcite ne o moc. Navic v UK pubech neni bezne zvykem davat tringelt. Takze hodne stesti s tim setrenim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.