Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový dotaz. Když použiji kondom a následně si umyji penis, tak je celý lepivý a ta lubrikace z kondomu nejde pořádně umýt. Penis je jak natřený od vazelíny, která nejde pryč. Je to normální? Používám DUREX.
To není lubrikace, ale nějaký neškodný přípravek, aby zabránil sklouznutí kondomu (lubrikace je myslím na vnější straně). Nechápu, proč by to nešlo umýt.Pokud kondom používáš správně
Kondom je srolovaný, takže co je na vnější straně je i na té vnitřní. Paradoxně lubrikace zabraňuje sklouznutí.
Zkus si vzít kondom, omastit si s ním prsty a namočit do teplé vody, pochopíš o čem mluvím?
Proto se ptám jak to umýt?
Musíš si ho pořádně vydrbat. Občas to jde fakt špatně umýt, ale spíš se pak jedná už jen o pocit, že pořád lepí.
Drhnout ho čímkoliv je masochismus, ale umýt ho sprchovým gelem nepovažuji za nic podivného ani masochistického.
Chtěl jsem jen poradit, proto se zde nebudu přít. Ale jsou místa kam sprchový gel prostě nepatří, jako jsou sliznice. Proto jsem se ptal jak to umýt šetrnou cestou.
No pánové nestačím se divit, ale už vím proč má tolik žen mykozu, když si někteří pánové drhnou penis sprchovým gelem a zničí si prospěšnou mikrofloru. Koukněte se na složení a uvidíte kolik chemie sprchový gel obsahuje (kolem 20 složek), my ženy bychom si něčím takovým naší "micinu" nikdy neumyly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.