Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Penis po použití kondomu

Od: wiki* odpovědí: 26 změna:

Ahoj, mám takový dotaz. Když použiji kondom a následně si umyji penis, tak je celý lepivý a ta lubrikace z kondomu nejde pořádně umýt. Penis je jak natřený od vazelíny, která nejde pryč. Je to normální? Používám DUREX.

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Wiki, nedá mi to, musím se zamyslet, jak řeší žena, která měla s tebou sex, jak ona řeší podivný lubrikant. Promiň, nemohu odolat. *alene* Miliardám mužů vždy stačilo mýdlo a teplá voda.

hodnocení

0x

To není lubrikace, ale nějaký neškodný přípravek, aby zabránil sklouznutí kondomu (lubrikace je myslím na vnější straně). Nechápu, proč by to nešlo umýt.Pokud kondom používáš správně

wiki*
hodnocení

Kondom je srolovaný, takže co je na vnější straně je i na té vnitřní. Paradoxně lubrikace zabraňuje sklouznutí.

Zkus si vzít kondom, omastit si s ním prsty a namočit do teplé vody, pochopíš o čem mluvím?

Proto se ptám jak to umýt?

Ok, je vidět, že tyhle začátečnické roky už mám dávno za sebou. A detaily mě už unikly. Ale co je jisté, že není čeho se bát. Co ale vím jistě, že takový "problém" jsem nikdy nezažil. Myslím, že ani většina chlapů.

hodnocení

0x

Musíš si ho pořádně vydrbat. Občas to jde fakt špatně umýt, ale spíš se pak jedná už jen o pocit, že pořád lepí.

wiki*
hodnocení

Přesně tak lepí to, ale pravydelným oplachováním je to do týdne OK. Ale vadí my to.

do týdne? *sok* tento pocit teda osobně vůbec nemám

Spíš do dvou minut. Jestli to drbeš týden, tak děláš něco špatně.

jurajjuraj*

stepm ty, narozdil od nej, k tomu pouzivas i vodu*smich*

Pravda, dokonce i mýdlo, sprchový gel nebo občas jsem kradl přítelkyni její intimní gel. :)

wiki*
hodnocení

Drhnout ptáka sprchovým gelem je tak trochu masochysmus né?

Drhnout ho čímkoliv je masochismus, ale umýt ho sprchovým gelem nepovažuji za nic podivného ani masochistického.

wiki*
hodnocení

Chtěl jsem jen poradit, proto se zde nebudu přít. Ale jsou místa kam sprchový gel prostě nepatří, jako jsou sliznice. Proto jsem se ptal jak to umýt šetrnou cestou.

Ne, tys nepsal, jak ho umýt, ale že ti nejde umýt. Pak teda nechápu, na co si stěžuješ.
A v trenkách asi budeš mít docela fujtajbl, jestli jsi ho za celý život nevzal mýdlem.

wiki*
hodnocení

Sliznice ani oči mýdlem neumývám, tak radí kožní lékaři. A jsem stále zdravý a bez zápachu.

achjo
hodnocení

0x

Pokud to nede mýdlem tak použij solvinu.

wiki*
hodnocení

Mýdlo nepoužívám, nejsem masochysta. Svůj penis omývám jen teplou vodou.

aha, tak tady asi bude ten problém. Lubrikanty bývají na bázi silikonu a bez mýdla se jich těžko zbavíš.

wiki*
hodnocení

Zbavíš se ho pravidelným omýváním teplou vodou, ale trvá to tak do 5 dnů. Mýdlo ani sprchový gel na sliznice nepoužívám, prostě tam nepatří.

když si myslíte, že je lepší tam mít pět dní lubrikant než 10 sekund mýdlo, tak prosím

:D božínku, je tady každým dnem větší zábava...

72mona3*
hodnocení

0x

jirkajevul
hodnocení

0x

doporučuji rozpustit v lavoru tabletu do myčky nádobí a v něm si pak umýt penis i kondom, v jakém pořadí, to nechám na vás

nikivaci
hodnocení

No pánové nestačím se divit, ale už vím proč má tolik žen mykozu, když si někteří pánové drhnou penis sprchovým gelem a zničí si prospěšnou mikrofloru. Koukněte se na složení a uvidíte kolik chemie sprchový gel obsahuje (kolem 20 složek), my ženy bychom si něčím takovým naší "micinu" nikdy neumyly.

nemusíš se vydávat za ženu, my víme kdo jsi... z čistého penisu určitě mykózu nikdo nechytne.

achjo
hodnocení

Co ten dem.nt tady pořád řeší, ať si ho normálně umyje mydlem a je.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]