Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v posledních letech jsme dostali v rámci různých akcí k nějakému výrobku navíc několik různých balíčků karet - 52 ks, dvouhlavé. Už delší dobu pátrám po hře, která by se s těmito kartami dala hrát (kromě Voka )Nebo se vlk nažral a koza zůstala celá? - obchodník nám dal dárek, ale ušetřil za druhý balíček?
Umíte někdo tedy použít jeden balíček karet? Kromě Mirka Černého prosím
Děkuji.
Všechny karetní hry mají úplně jiný náboj když se hrají o peníze než o nic. Dají se přece hrát o sirky, žetony, ... A kdo přijde o všechno co dostal do začátku, myje v neděli nádobí. To budete koukat jak bude každý bojovat .
No jo, pro Vás to má náboj, ale mně to nebaví Jinak karty miluji, hraji všelijaké karetní hry, ale ne s těmito kartami. A hrát o nádobí (či jiné) by mně tak nerajcovalo, když to stejně všechno dělám já... si představte, že mi prostě k nádobí přibyde ještě prohra
Poker občas hrajem, žetony máme, ale odvaz to prostě pro nás moc není.
...a mluvis o 52 ks karet...
To znamena, ze tam chybi i Jokerove?
Pokud nechybi (je jich 54), tak dokoupit dalsi dvoubalik a hrat tu kanastu. Ta se hraje podle poctu lidi i s vice balicky. Tri balicky by byly tak akorat pro 5 az 6 lid.
Pokud chybi, tak pak krome hazardu snad uz jenom kouzleni.
A prece mi tedf napada jedna hra s 52.
Nevim, jak se jmenuje, ale byla i soucasti jednoduchych predinstalovanych her ve Windowsech.
Hrajou 4 hraci. Rozdavaji se vsechny karty, prvni kolo se pred zacatkem posilaji tri doprava, druhe doleva, treti proti, ctvrte kolo nikam.
Zacina se krizovou dvojkou. Musi se priznavat a ctit barva. Srdcove se prolamujou, az kdyz neni moznost zahrat jinou kartu. Srdcove jsou za trestne body. Pikova kralovna je za 13. Prvni, kdo nasbira stovku prohrava.
doplněno 29.01.10 09:46:Kdyz nekdo nasbira v jednom kole vsechny bodovane karty, tak si nepripisuje nic a naopak vsichni ostatni si pripisuji plny bodovy pocet.
Esa plati za nejvyssi.
Mozna tam je jeste nejake pravidlo, to si ale ted nevybavuju. Sme to naposled hravali na zakladce...
teď jste mě zmátl, psal jste o 52 kartách, tak mám za to, že to jsou 2 balíčky. Nebo se pletu?
Ještě jednou jsem si přečetla váš dotaz, vy vlastně chcete hrát s jedním balíčkem. Tak to mám pro vás tip na hru Lora, když jsme ji kdysi jako studenti hrávali ,dost nás bavila. Dneska už bych jí hrát neuměla, ale našla jsem pravidla na internetu zde volny.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.