Nejste přihlášen/a.
chci se zeptat někoho,kdo s tím má zkušenost.Seděl jsem v restauraci a najednou jsem se dozvěděl,že servírce dlužím nejprve 4000 kč a po nějaké době to bylo 4500,co s tím mám dělat?. něco jsem samozřejmě propil,ale určitě né tolik.Děkuji za odpovědi.Všem přeji,aby se vám to nestalo.
Dobrý den, neměl jste říkat tu větu: "Dneska platím za celou hospodu." . Jinak, pokud člověk není zcela "na šrot", tak je snad schopen z účtenky EET poznat vlastní konzumaci a případně vyloučit cizí (tedy omyl). Zdravím!
patrikdomez - upřesněte, zda jde o nějaký starší dluh servírce nebo o konzumaci z jednoho večera. Také napište, co jste konzumoval (opište to z účtenky EET, kterou máte nebo z účtenek EET pokud jich je více). A napište i počet osob, za které jste možná platil. Když to neupřesníte, tak je zřejmě Váš dotaz jen legrace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.