Ahoj, je mi 16 a chodím na střední školu. Líbí se mi jeden kluk a dříve jsem ještě kluka neměla, tak nevím, jak poznat, jestli se mu líbím. Jak to poznám? Většinou si že mě dělá srandu, ale pokud je příležitost, kdy jsme sami, tak se mnou mluví normálně, ptá se mě občas na něco atd... Já fakt nevím...
Dobrý den, tím děláním srandy by Vám neměl ubližovat (nemělo by to zraňovat) - potom to může být překonávání nesmělosti, koketování, flirtování a vyjadřování zájmu. Nezájem by vyjádřil ignorací a to on nedělá, tak si Vás asi oblíbil. Zdravím!
Zase dotaz jak z Bravíčka. Co se ho prostě zeptat? Radši si ale nedělej naděje. Že se tě občas na něco zeptá, to není žádné vyjádření sympatií. Naopak jeho idiotské chování před kolektivem je běžný projev puberťáka, který zatím neví, co sám se sebou, natož s tebou.
Jak se ti může líbit někdo, kdo si z tebe dělá srandu. Toto chování mívají spíše třináctiletí. U šestnáctiletých se již výrazně projevuje úcta k ženskému pohaví. On ale asi bude nějaký zaostalý.
A k čemu to potřebuješ vědět?chceš si potvrdit,že jsi atraktivní nebo s ním chceš chodit? jak si ujasníš důvod,potom se sním podle toho bav a jestli s ním chceš chodit,časem se třeba v hovorech dostanete k tomu,že byste někam zašli...atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.