Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat nově balík PPL?

Od: oldrisekkmoch odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

Obracím se na Vás s prosbou jak mám poslat balík přes PPL? Mají to udělané nově a já to vůbec nechápu, najedu na nějakou etiketu online, a vyplním odesílatele a chci to podat na parcel shop, ale když dám vybrat parcel shop, tak se mi dá adresa jako příjemce ten parcel shop, a když tam vyplním adersu příjemce a nezadám ten parcelshop, atk jak to pozná na jakou pobočku to donesu?

Děkuji za každou radu a odpověď

Hezký večer.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zásilku předám na PPL Parcelshop? (otazník v kroužku) klikněte na ten otazník a objeví se nabídka "Vyberte si ze seznamu nejbližší Parceshop" - po kliku na odkaz se objeví vámi požadované... odsud

Teď jsem to zkoušel vyplnit...takže, pokud balík chcete dopravit na Parcelshop a příjemce si jej tam vyzvedne, kliknete na "Vybrat PPL Parcelshop", naskočí adresa Parcelshopu a pouze doplníte Kontaktní osobu, Email, Telefon...Jinak si Parceshpů nevšímáte (neklikáte na ně) a vyplníte vše sám; pokud zadáte Svoz řidičem, přijede PPL pro zásilku k vám. Pokud odnesete na Parcelshop, neplatíte 60,-Kč za svoz...alespoň tolik...

oldrisekkmoch
hodnocení

0x
Dobře ale když vyberu ten parcelshop tak se mi do příjemce vloží adresa parcelshopu, kde pak tedy bude adresa prijemce?(clovek ktery na balik ceka)?

liska5
hodnocení

0x

Já jsem si našla nejbližší pobočku PPL Parcelshop ve svém městě a přinesla jsem tam zabalenou věc, co chci poslat opatřenou adresou příjemce. Jako na poštu. Nebo si na tu pobočku zavolejte, aby si ji vyzvedli u Vás.

oldrisekkmoch
hodnocení

Bohužel od listopadu se to dá jenom přes jejich webové stránky

jurajjuraj*
hodnocení

0x

posli to DPD, vsekoc si vyplnis na jejich strankach, prijedou, zaplatis a o nic vic se nestaras

oldrisekkmoch
hodnocení

Dpd je moc drahé vychází stejně jako ČP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poslat balík

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]