Nejste přihlášen/a.
Vypadá to že bitcoin už je za zenitem, od začátku roku jen padá a padá, a začíná se šířit Q. Ještě o tom moc lidí neví viděl jsem jen článek na zive.cz a na twitteru, je to nová kryptoměna od tvůrců PayPalu zatím se neobchoduje, jen na pozvánky -
Nejlepší je že zatím nemusíte nic platit stačí si založit peněženku a navíc každý pozvaný dostane až několik tisíc Q (bylo to až 40000 Q postupně se snižuje), pozvánka platí pro 5 lidí, co myslíte?
Jaká bude budoucnost Bitcoinu nebo Q (to vbec neznám), nevím. Ale to, že cena Bitcoinu klesá, neznamená, že Bitcoin končí. Jednak byl Bitcoin velmi přefouknutý, takže je normální, když klesne, a jednak je Bitcoin měna a měna se hlavně používá na placení, ne jako samolíheň majetku. I kdyby měl Bitcoin hodnotu jednoho haléře, ale byl by respektovaným platidlem, plnil by svou funkci a mohl by existovat dál. Italská Lira taky měla hodnotu nepatrnou, ale jako měna normáně fungovala.
No dotaz nebyl ani tak na bitcoin, jako spíš na Q, bohužel tu někdo nejenže pozměňuje můj původní dotaz ale navíc ještě maže diskusi, jinak bitcoin nikdy nedosáhl základních charakteristik měny jako jsou likvidita, stabilita, konvertibilita, aby za ni mohl být považován, ve všech těchto znacích má velké problémy které ho řadí spíš mezi investiční (hodně spekulativní) aktiva než mezi měny. Ale o BTC jsem mluvit ani nechtěl o tom je tu článků milion zajímá mě spíš budoucnost Q jak vidíte, víc info clanky/zapomente-na-bitcoin-a-zahodte-sve-kreditky-protoze-svetem-se-uz-siri-q/sc-3-a-195770/default.aspx
Virtuálních měn už jsou desítky - vyberte si tu správnou a investujte... Pokud si vyberete špatně, přijdete o vše.
právěže u Q nepřijdete o nic, nic nekupujete k získání jsou jen na pozvánku
otázka co bude až to spustí, ale bitcoinu se v začátcích taky smáli
aha - takže sem napište svou adresu a výši jistiny, kterou mi budete ručit (svůj dům atd.)
Jestli to tedy před blokací IP dokážete..
a za co bych vám měl ručit, když nic nekupujete ani neplatíte
odkaz byl na pozvánku do předběžného přístupu kde si můžete otevřít peněženku a dostanete Q zdarma k vyzkoušení nic neplatíte, já nic neprodávám to ani nejde, spustit to mají Mid 2019
"nová kryptoměna, zatím se neobchoduje" - No a vy chcete investovat svou akceptací na pozvánku. Celá kryptoměna je pouze podpora terorismu, různých mafií a zlodějů. Pokud jste jedním z nich (nebo chcete být), odplata vás nemine.
Zdejší diskuse asi nebude moc plodná.
no smějte se, bitcoinu se taky smáli
za 2 roky vám sem dám fotku mý káry co si za ně koupím a tu si pak taky můzete smazat jako ted mě
Mám jinou prioritu v životě než majetek nebo "káru" - jenom doufám, že nezačnete lidi střílet, protože vám něco v životě nevyšlo podle představ.
Já se například můžu smát lidem, kteří do BTC investovali nedávno a prodělali na tom celý svůj majetek... Ale spíš je mi jich líto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.