Nejste přihlášen/a.
@fastcrash - že se prodávající může nárokovat jen prostředky vynaložené na vrácení zboží
Sice netuším, na který § se v dotazu odvoláváte, ale prodávající může po vás požadovat náhradu škody podle
NOZ § 2913 Porušení smluvní povinnosti
(1) Poruší-li strana povinnost ze smlouvy, nahradí škodu z toho vzniklou druhé straně nebo i osobě, jejímuž zájmu mělo splnění ujednané povinnosti zjevně sloužit.
(2) Povinnosti k náhradě se škůdce zprostí, prokáže-li, že mu ve splnění povinnosti ze smlouvy dočasně nebo trvale zabránila mimořádná nepředvídatelná a nepřekonatelná překážka vzniklá nezávisle na jeho vůli. Překážka vzniklá ze škůdcových osobních poměrů nebo vzniklá až v době, kdy byl škůdce s plněním smluvené povinnosti v prodlení, ani překážka, kterou byl škůdce podle smlouvy povinen překonat, ho však povinnosti k náhradě nezprostí.
tedy např. za balné, poštovné a další v dobré víře vynaložené náklady. Nepřevzetí zásilky totiž není odstoupení od smlouvy.
Mimochodem - Česká pošta u některých zásilek poskytuje prodloužení odběrní lhůty až o měsíc.
Já bych to bez řečí zaplatila, protože to nebyla vina toho obchodu, ale moje. Nedokázala jsem si zajistit převzetí objednaného zboží a ani jsem neučinila potřebné kroky k tomu, aby třeba obchod zboží poslal později, až budu zase doma. To všechno jde, protože máte email a telefonní číslo toho obchodu a mohl jste to před odjezdem udělat. Zabralo by to pět minut času. Vím, že se Vám moje odpověď líbit nebude, ale tak to je. Představte si, že by měli takových zákazníků desítky a oni by vždycky zaplatili náklady za odeslání a zboží by se jim vracelo zpátky. Kdybyste byl na jejich místě, také byste vyžadoval vrátit alespoň tu základní sumu. Navíc to zboží zabalili a vyexpedovali a to musel někdo udělat a tomu určitě za práci také platí.
Váš omyl. Poštovné za vrácení je vcelku jasné, takže na vašem místě bych zaplatil těch 99,-Kč a byl v klidu.
Na druhé straně zkuste se s nimi nějak domluvit, aby vám to poslali znovu (tedy pokud o to stojíte) a odpustili vám ty vícenáklady.
@fastcrash: Jsi na omylu. Pokud jsi učinitl závaznou objednávku a pak jsi nesplnil podmínky smlouvy, pak jsi podle zákona (NOZ) povinen nahradit protistraně marně vynaložené náklady. Jinaik by ses mohl docela divit.
typicky dnesni clovek, ojebe eshop ( vyjezd do zahranici je spis vymluva na to ze nasel jinde nizsi cenu ) a jeste se citi urazen ze po nem chce nekdo zaplatit skodu
ja sice zadny eshop nemam ale divim se ze se eshopy nedomluvi a neudelaji nejaky pro ne pristupny seznam takovych jako je tazatel, je v seznamu a tim padem pouze platba predem nebo mu neprodavat vubec
vsadim se ze nez si odjizdel do zahranici tak si jim ani nenapsal email + na poste jde prodluzovat dobu ulozeni , je mi blivno z takovych lidi
Některé eshopy si vyměňují tzv blacklisty, ale jen neoficiálně a nikde to nezveřejňují. Zákazník, který si zboží nepřebírá, má pak u některých eshopů stopku. Třeba v tom smyslu, že je zboží zrovna nedostupné. Vím o čem píšu (nejsem zákazník), ale nechci to tady raději více rozebírat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.