Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobírka na Slovensko

Od: alca* odpovědí: 7 změna:

Prosím, neví někdo jak to chodí s dobírkou na Slovensko? Dnes mi paní na přepážce u české pošty nebyla schopna říci, kolik budu platit, resp. řekla mi cenu za balík s dobírkou na Slovensko, ale nevěděla, jakým kurzem se přepočtou koruny na eura a jestli nebude přiten nějaký poplatek u koncového odběratele. Potřebuji vědět, kolik zaplatím za odeslání a zároven, kolik euro bude platit příjemce balíčku na Slovensku, aby nebyl překvapen s nějakou přirážkou.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kalkulator
hodnocení

0x

Zde si můžete cenu zjistit sám.

postaonline.cz/...

Ale nevidím dobírku. Tak nic. Sorry.

doplněno 12.11.18 23:33:

Možná zkusit zákaznické centrum ČP obecné informace tzv. bílou linku, anebo vysloveně volání zdarma 800 104 410. ceskaposta.cz/...

alca*
hodnocení

Cenu co zaplatim já mi řečena byla, ale nevím jak zjistit ani pracovnice ČP nebyla, kolik Euro bude platit osoba přebírající zásilku a nemůžu to ani nikde najít ... někde jsem se dočetla, že si slovenská pošta účtuje nějaký poplatek za převod a ne moc levný.

alca*
hodnocení

a nějaký dobrý způsob jak poslat balík na slovensko?

rigel

damandys
hodnocení

0x

Pozor na jednu věc. U nás zaplatíte celkem vysoké poštovné navýšené o službu dobírky, ale Slovenská pošta vybírá od adresáta při předání zásilky NAVÍC asi 5 nebo 6 EUR. To není poštovné, které platíte, počítá se to navíc k dobírkové částce. Ale je to asi rok stará informace, raději si to ověřte přímo u Slovenské pošty.

jjirka
hodnocení

0x

Před 14 dny jsem posílál dobírku na slovensko, stálo to i s pojištěním 209,- Kč, peníze mi už přišly

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]