Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se nejefektivněji zbavit pachuťe moči

Od: pepa21 odpovědí: 18 změna:
Dobrý Den, chtěl bych se zeptat jak se nejefektivněji zbavit pachuťe moči, jsem mladý (15),ještě jsem orální sex nezkusil ale nechci aby moje polovička měla trauma.
Vyhýbám se umývání penisu nějakým šamponem či mýdlem, nevím jestli to nějak neznecitlivujě pokožku. Nevím jestli umytí vodou zabrání naprosté izolaci teto pachutě. Nějaké rady co použít Děkuji

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vpatnacti
hodnocení

8x

Kam vy mladí pořád tak pospícháte?

Vystřílíte si náboje hned z kraje.

V 15 letech mějte platonickou první lásku, s další se líbejte, případně hlaďte, a teprve později, když to bude opravdu ta pravá, mějte sex. styk.

A ještě později, jako perličku, šlehačku na dortě, když se opravdu poznáte, přijde na řadu tato nejintimnější praktika, opravdu z lásky.

Řešíte technické věci, zbytečně. Až přijde čas, tak to přijde samo. Umýt se něčím kvalitním, jiným než z běžné sítě, nebo od vietnamců, či polskou výrobou. Vyprdněte se na polské šampony z tržiště od vietnamců a podobné pičfuky - a ano, z toho bych měla také strach, ale ne kvůli znecitlivění, ale kvůli přidané chemii.

Co můžete děvčeti nabídnout?

Zatím dokončete školu, ať máte peníze a potom si již můžete dovolit kvalitní šampony, mýdla. Třeba tady. biooo.cz/...

Omývat se čistou vodou je OK, ale podpaží, intimní oblast, nohy tlapky je potřeba vzít něčím odmašťujícím s deo účinky.

pb®
hodnocení

5x

Jéžiš tak mně napadá, jak asi lidé souložili v předchozích stoletích, kdy koupelny jaksi neexistovaly a nebylo vůbec zvykem se mýt každý den. Jestli se nějak otírali žínkou, o tom historické zdroje nehovoří. Nebo dokonce si i milenci psali dopisy, již se nemyj, přijedu už za 14dní. Nevím kdo a komu, ale fakt to milenec psal milence. Oproti ostatním rádcům zastávám názor, že na dokonalé umytí pohlavního orgánu stačí čistá voda. Sama se jinak nemyju a manžel nic nenamítá. A on takový čerstvě vymydlený penis v puse pak divně drhne. Podle mě mýdlo či sprchový gel na řiť, podpaží a chodidla, vše ostatní umyje čistá voda, pokud se tedy člověk zrovna neválel celý den pod autem. A když jsme u té řiti, kolik rádců se zde podivuje nad mytím čistou vodou, přitom v naší republice má bidet či spršku na záchodě málokdo a běžným hygienickým standardem je po stolici se pouze otřít toaleťákem. To třeba považuju za nedostatečnou hygienu já, zvlášť když stolice je ráno a sprcha až večer. Fuj. A přesto to dělají celé zástupy lidí a nikomu na tom nic divného nepřijde.

72mona3*

" Prosím, nemyj se, má nejdražší, za týden jsem u tebe," píše ve 2. polovině 16. století francouzský král Jindřich IV. Navarrský (1553–1610) své milence Gabrielle d’Estrées (1573–1599).

*smich*

epochaplus.cz/...

arinta

S tím mytím zadnice po stolici naprosto souhlasím:)

hodnocení

4x

Nekouřit cigarety, nepít alkohol, hlavně ne pivo, neužívat léky (např. penicilin je opravdu nepříjemný zápachem). A běžná hygiena stačí.

No a ona polovička může mít trauma i bez zápachu penisu. Takové věci musí jít bez nějakých nařízení nebo vydírání...

hodnocení

3x

Na orální sex jsi ještě moc mladý*cert*

hodnocení

3x

Existuje mycí gel na intimní oblasti. Např. Intimo (krásně voní).

berger*
hodnocení

2x

Teda,Vy máte starosti. Trauma,pachuť, izolace... Zkuste kondom,dělají je prý s příchutěma... /nevím,já to nikdy nepotřeboval a nepoužil/...

hodnocení

2x

Bez mýdla/sprcháče/intimního gelu ti prostě bude smrdět.
Neboj, tyto přípravky ti ho nijak neznecitliví, intenzita prožitku zůstane zachována.

mima
hodnocení

2x

Nechce se mi ani veřit, že si ho nikdy nemyješ jinak, než jen vodou včetne řiti. To musíš zavánět dost nelibě i za těch pár let svého krátkého života *smich*

hodnocení

0x
Majster hlavně se pořádně umyj aj nějakým šamponem též bys nerad lízal nějakou prochcanou muslicku?
majsterjoe*

Jediný Majster jsem tady já a prochcaná mušlička mi problém nedělá. Teda v uvozovkách. Taky nejsem dobytek, že ano. Ale i ta čistá voda je někdy lepší, obzvlášť na citlivé orgány, než šampóny a mýdla (pokud k tomu nejsou přímo určeny)

hodnocení

0x

Neboj, umytí se ještě nikomu neuškodilo. Když chceš mít voňavou a chutňoučkou partnerku, musíš takový být i sám.

Mimochodem, pokud je to možné umývám se alespoň vodou po každém použití WC.

problemy
hodnocení

0x

Mas problemy. Nez prijde "na vec" tak ona i ty budete tak nadrzeny, ze stejne i kdyby sis ho umyl pred 5ti minutama, tak budete oba ulepeni od svych telesnych tekutin, ze nejakou pachut moci nebudete ani jeden resit. Kup nejaky vonavy ochuceny lubrikacni gel. Nejen, ze nebudes smrdet, ale partnerku potesis tim, ze ti vonni jako cokolada...A jak uz tu bylo receno, hygiena je dulezita, ale taky je dulezite to, jak se stravujes a co pijes, to ma na telesny pach a sex.hratky mnohem vetsi vliv... takze den dva predem se vyvaruj cigaretam a alkoholu a naopak se nacpi bananama, ananasem, jahodama a to uvidis co to s ni udela...

hodnocení

0x

Pokud myslíš mytí po předchozím přetáhnutí předkožky přes žakud , tak ŽÁDNÉ MÝDLO , ŠAMPON nebo GEL na intimní oblasti! Tyto prostředky nemají vůbec přijít na sliznice!

Jinak myslíš že tím že nebudeš mít nejen orální sex v patnácti o něco přijdeš?NE máš na toto čas a užívej si mládí bez sexu do doby než si budeš přesvědčen že je to ta pravá!

Jen tak rada kterou mi dal v mých asi 25 letech můj táta,když zjistil že randím s vdanou ženou- "Nejlepší je to ždy s vlastní manželkou! Na toto jsem přišel po letech také ,proto ta rada co jsem psal- čím déle se ti dva partneři znají tím lépe si navzájem vyhoví a uspokojí se ...

asi tak před dvěma roky jsem se na prahu gerontického věku s úžasem dozvěděl, že na mytí špičky penisu (po ohrnutí předkožky) se nemá používat mejdlo - na základě zkušenosti mnoha desítek let prohlašuju, že je to naprostá kravina, do sliznice samozřejmě nic nepřijde (to to pak pálí, což se přihodí tak jednou za 5 let)
(s vynecháním šamponů bych souhlasil, protože ty vynechávám vůbec - to je vůči kůži dost agresivní a navíc vůbec zbytečnej prostředek (na vlasy mi stačí to medlo))
(mimochodem, já svou životní praxí porazil na hlavu i mnohem zažitější mýtus, že nehty na nohou se nestříhají do obloučku - taky pěkná blbost, odjakživa si je tak stříhám a odměnou jsou mi nehty na nohou pěkně dokulata, přiléhající jaksepatří ke kůži, bez nejmenších problémů (jen bych si je nestříhal těsně před dálkovým pochodem, nebo tůrou na běžkách, kůže kolem nehtu je tak den citlivější, ale to už se mě bohužel nejspíš stejně netýká...))

Haf haf to samé jsem si myslel také byť jsem možná po pár let mladší-běžně jsem to tak prováděl s menbšími problémy které jsem tomu nepřipisoval až do doby než jsem s tím měl velký problém a kožní mi zakázala mýdlo . Jinnak na žaludu a na předkožce zevnitř není kůže ale sliznice! ale zase každý jsme jiný,jinak citlivější!

robokazik
hodnocení

0x

Tu se člověk vždy pobaví, pachutě moči, znecitliví... No znecitlivující gely jsou, ale lubrikační, ne sprchové. Jestli jsi atopik, či citlivka tak ta voda musí stačit, protože se stejně ničím jiným neumyješ. To je logický, že jo. No a když se budeš umývat pravidelně a ne jednou za uherský měsíc, nepocítíš pachuť moči. Ale zase někdo tvrdí, že i moc mytí škodí. Já bych jinak doporučil i sprchový gel na žaluda.

Přihodím jeden pro vysvětlení: Kdysi dávno v ráji byla jednou Eva sama, Adam odjel na služební cestu a ona nevěděla co má z nadrženosti dělat. Tak šla za opicí, že si s ní užije, ale ta raději utekla na strom. Tak šla za mamutem, ale ten raději skočil z útesu. Až nakonec přišla k řece, kde se uspokojila rybou. Takže víme proč jsou opice na stromech, víme proč vyhynuli mamuti, ale nikdy se nedovíme jak vonělo ženské přirození.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]