Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zachránit vztah?

Od: gabriela* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den jsem zadaná 8 měsícú a až tedˇ můj vztah začal být dost těžký.Snažím se ze všech sil,protože ho moc miluji.Ovšem on mně už tolik ne.:( (kdyz mu volám tak je pokaždý protivný,na Fb si skoro nepíšeme,když je doma tak si budˇ hraje hry,nebo si chatuje s někým jiným.Například už od předešlého dne si dává dost velký pozor na mobil ,když mu od jedné ženy přijde zpráva.Tak je štěstím bez sebe...Mně když něco slíbí.Tak nedodrží ,a když jo tak ho do toho furt musím strkat .)Strašně bych ten vztah ráda zachránila,ale už nevím jak moc vás prosím pomožte mi.:(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Jak chcete "zachránit" něco, co už neexistuje? Od určitého okamžiku se s resuscitací končí, bohužel.

lidus*

Ta odpověď nemá chybu*hej*.

hodnocení

2x

Čím víc se budete snažit, tím to bude horší. Prostě se s ním sejděte a na rovinu se ho zeptejte jestli vás chce nebo ne. Pokud řekne ano, tak ať se podle toho chová. Pokud ne, odejděte středem. Je tolik chlapů, co by pro vás snesli modré z nebe...věřte mi.

hodnocení

2x

Zbytečná ztráta času. Vím, že je to tvrdé, ale další snahou ničeho nedosáhnete, spíše naopak. Takže ho třeba s těžkým srdcem, ale pusťte k vodě a vydržte, on se ten pravý objeví.

athenaise*
hodnocení

1x

Zachraňijete nezachranitelné. Počkejte si na člověka, který Vás bude láskou nosit na rukou. Nebojte, poznáte to již na začátku.

hodnocení

1x

Dobrý den. Pokud vztah nefunguje již po 8. měsících, tak ho ukončete a najděte si vhodnějšího partnera. City se vynutit nedají a o záchranu vztahu stojíte pouze Vy. On zřejmě ne a podle toho se k Vám i chová. Nemá smysl se trápit, když to nefunguje. Komunikujte spolu, řekněte mu co Vám vadí a uvidíte jak se k tomu postaví. Dle toho se pak zařiďte.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, na Titaniku se také snažili, seč mohli, aby se jim nepotopil, a k ničemu kloudnému to nevedlo. Zachraňte sebe a na vztah se vykašlete. Stejně za nic nestojí. Onuci můžete dělat dělat i někomu jinému.

hodnocení

0x

Zachránit vztah je možné, když se do zachraňování zapojí oba dva. To znamená, že na vztahu záleží oběma a zachránit ho chtějí. Bohužel to není váš případ, čím dříve se s tím smíříte, tím lépe pro vás.

hodnocení

0x
Na to aby se vztah zachránil musí být dva
Pokud přítel nechce sama nic nezachráníte
Pokud přítel nereaguje puste ho k vodě a najděte si někoho kdo o vás bude mít zájem
Sice ho milujete ale sama vidíte že to k ničemu neni a ted si vemte když se k vám už ted chová ošklivě jak by to asi vypadalo za pár let stejně by ste se rozešli

hodnocení

0x

Také to vidím stejně. Prostě zkuste dát na pohled zvnějšku. Je to něco jako tréner ve sportu. Ten také vidí dalece více než sportovec- možná hloupé přirovnání, ale prostě nezaujatý pohled zvenčí je nesrovnatelně objektivnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]