Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jsem zadaná 8 měsícú a až tedˇ můj vztah začal být dost těžký.Snažím se ze všech sil,protože ho moc miluji.Ovšem on mně už tolik ne. (kdyz mu volám tak je pokaždý protivný,na Fb si skoro nepíšeme,když je doma tak si budˇ hraje hry,nebo si chatuje s někým jiným.Například už od předešlého dne si dává dost velký pozor na mobil ,když mu od jedné ženy přijde zpráva.Tak je štěstím bez sebe...Mně když něco slíbí.Tak nedodrží ,a když jo tak ho do toho furt musím strkat .)Strašně bych ten vztah ráda zachránila,ale už nevím jak moc vás prosím pomožte mi.
Dobrý den. Pokud vztah nefunguje již po 8. měsících, tak ho ukončete a najděte si vhodnějšího partnera. City se vynutit nedají a o záchranu vztahu stojíte pouze Vy. On zřejmě ne a podle toho se k Vám i chová. Nemá smysl se trápit, když to nefunguje. Komunikujte spolu, řekněte mu co Vám vadí a uvidíte jak se k tomu postaví. Dle toho se pak zařiďte.
Zachránit vztah je možné, když se do zachraňování zapojí oba dva. To znamená, že na vztahu záleží oběma a zachránit ho chtějí. Bohužel to není váš případ, čím dříve se s tím smíříte, tím lépe pro vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.