Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetování a darování plazmy

Od: lulinka odpovědí: 3 změna:

Dobrý krásný den, chtěla bych se zeptat, co přesně se dá najít v krvi po dvou měsících po tetování. Dá se nějak zjistit z krve, kdy jsem byla tetovaná? Díky za odpověď. Lulda

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Jistě jste byla poučena za jak dlouho po tetování můžete krevní plazmu darovat. Tak to dodržte a nezkoumejte, jestli se z krve pozná, že jste toto poučení nedodržela. Tak jsem Váš dotaz alespoň pochopila já, že máte v úmyslu podvádět svým způsobem.

hodnocení

0x

Tak pokud vám tam tatér nezanesl nějaké svinstvo do krve, zánět nebo tak něco,tak se to určitě nedá zjistit. Krev budete mít v normě. To je jako byste chtěla, aby vám zjistili z moče, kdy jste byla u holiče.

hodnocení

0x

Pokud jste si momentálně nechali vytetovat jakýkoliv obrázek a chcete v nejbližší době darovat krev, pak byste to měli odložit na později. Protože lidé s čerstvou kérkou nemohou ihned podstupovat odběr krve. Obvykle této činnosti se jedinci mohou podrobit zhruba za čtvrt až půl roku a to od posledního tetovacího sezení.

I když v některých případech se může udělit výjimka, takže tato lhůta se tím pádem o něco zkrátí. Týká se to lidí, kteří navštívili profesionální tetovací salón, jenž se pyšní všemi potřebnými úředními povoleními, zároveň prochází četnými hygienickými kontrolami. Zkrátka tento salón je neustále pod dohledem. Než půjdete darovat krev, měli byste nejdříve kontaktovat transfůzní stanici ve vašem nejbližším okolí a informovat se tu přímo, jaké jsou obvyklé požadavky a lhůty.

katalog-tetovani.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]