Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cítím kyselost v zaludku...od feferonek?

Od: hruskas odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, poslední dobou cítím v zaludku kyselost...je to možnátím že jsem zacal jist feferonky? 3 ráno a 3 večer... je to možné? Pavel

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, možné to je. Prostě je nejezte. Jako všechno, co podezříváte, že vám nedělá dobře. To je nejsnadnější cesta, jak trávení nezatěžovat.

72mona3*
hodnocení

0x

Já bych spíš napsala: ano, je to možné, tak je omezte. Z nuly na šest denně je trochu moc, nemyslíte? O feferonkách se píše většinou jen v dobrém, ale všeho (i zdravého) moc škodí. A pokud máte třeba oslabenou ochrannou vrstvu v žaludku, náběh na žaludeční vředy...to nejsou vhodné vůbec. M.

mirda*
hodnocení

0x

Tak to střídejte, jednou česnek, druhý den křen, další den cibuli a další feferonky, potom zázvor atd.. Měla to být prevence vůči chřipce, nebo na cévní systém?

Jestli jste si přečetl něco o feferonkách, jak jsou zdravé, tak to přece neznamená, že je do sebe budete ládovat ráno i večer. Na noc nejsou vůbec vhodné.

Ve stravě je důležitá pestrost.

hodnocení

0x
Je to možné. Tohle mívám z pomerančového džusu. Česnek, křen, cibule, zázvor, to by mě zabilo.

jidl
hodnocení

0x

Možná máte hypersekreci žaludeční šťávy a to pálivé ještě do toho, tak je žaludek v šoku. Zvláště feferonky na večer, je zabiják. Určitě ještě jíte mandariny, nebo jiné kyselé ovoce. Zkuste feferonky vyřadit a uvidíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]