Nejste přihlášen/a.
Po rodičích jsme se sestrou zdědili rodiný dům.Chtěl jsem sestru vyplatit a požádal o hypotéku.Poradce co mi jí vyřizoval se domluvil se sestrou a nic neudělal.Sehnal jsem si jinou banku a nemohl poslat peníze protože sestra odmítla dát číslo konta,dokuď na mě nedala exekuci.Po stížnosti bance,že mi jejich poradce odmítl udělat hypotéku chybu uznali a udělali mi hypotéku i když na mě byla exekuce.Musel jsem si vypůjčit na exekutory. a velice se zadlužil.Po té sestra znovu vyhrožovala exekutory a donutila mě vzít si další půjčku,že dům už bude konečně celý můj.Jenže její advokát špatně napsal smlouvu,nebo se dohodla s katastrálním úřadem a dům mi odmítli přepsat.Pak se objevil další podvod,jeden několikrát soudně trestaný podvodník si vyrobil směnku na moje jméno a nechal mi zabavit celý můj majetek.Marně jsem podával trestní oznámení a dokazoval,že podvodník nikdy neměl žádné peníze a já je nikdy nemohl dostat.Policie odmítla vyšetřovat,státní zástupce vše ukončil,že ho nic nezajímá,že jsem směnku možná podepsal a to mu stačí.Soud mě odsoudil a až ústavní soud uznal,že porušili moje lidská práva a že se smím taky bránit.Jenže mezitím mi dražbou prodali větší část mého zděděného domu,zničili podnikání já odešel do invalidního důchodu a k tomu má sestra znovu prodala tu část nemovitosti kterou jsem jí zaplatil a katastr odmítl mě přepsat.Novému majiteli pochopitelně žádné problémy nedělal.Já jsem do dneška částečným bezpodílovým majitelem a i když jsem jim nepodepsal kupní smlouvu je vše jejich.Podal jsem trestní oznámení a opět se dovídám,že je vše moje vina a nikdo nebude nic vyšetřovat.Musel jsem si půjčovat na soudy a tak jsem zůstal zadlužen,že nedokáži již splácet.Stal se ze mně bezdomovec a nevím co dál.Jsem v právu nic jsem neudělal a nikoho to nezajímá.Poradí někdo co mám dělat.
Napadá mě jedině obrátit se na ombudsmana (sídlo má v Brně). I když ta instituce žádnou pravomoc nemá, snad by dokázali poradit, co dál. Znají zákony a úřední postupy líp, než samotní úředníci, exekutoři či řadoví policisté.
Přeji Vám, ať se vše zlé v dobré obrátí a neztrácejte naději.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.