Nejste přihlášen/a.
No já většinou nakupuji na ticketportal.cz/... protože mají pobočku v každém větším městě kde mě i vytisknou originál vstupenku.Ale u většiny prodejců lze vytisknout i doma(ale originál je originál)
No,ten ticketmaster asi už nespolupracuje s tipsportem (tam měl ty podočky) a jediné vyzvednutí je možno v Praze -pasáš Rokoko.Jedině tou poštou nebo vytisknout doma-nebojte funguje já teď od nich kupoval 10 vstupenek na Metallicu (30tis Kč) platil kartou a v pohodě, ale jestli je to dárek tak je lepší ten originál.Ale jinak kupuju na tom ticketportálu a vstupenky vyzvedávám na tipsportu
Ano ,platil jsem kartou předem a O.K. Mormálně bych platil na účet ale z mojí banky (moneta) to nejde-nemají ji v seznamu
Dobrý den. Můžete je koupit na Ticketmaster (bývale Ticketpro) a vyzvednout na některé z mnoha poboček.
Já jsem je platil v hotovosti na pobočce při vyzvednutí.
Zde je seznam poboček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.