Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už asi měsíc mám zarostlý nehet a pěkně to bolí, blbě se s tím chodí... jenže já nevím kam zajít, vím že můžu na chirurgii ale tam mi celý nehet vyndají i když si nemyslím že to tady je potřeba. Mám jít na kožní? či kam? Děkuji
Manželovi pomohla se zarostlým bolavým nehtem pedikérka, musel tam jít vícekrát, ale podařilo se.
Dobrý večer. Četla jsem, že se zarostlím nehtem zajít na chirurgii. Bojím se, ale že to bude bolet. Chtěla jsem se zeptat jestli při tom zákroku něco cítíte?
Já byl na začátku prosince na chirulgii, páč jsem nemohl nazout botu, došlápnout. Usmál se, píchl injekci, za tři minuty hotovo. Pak jen 10 minut papírování.
Mezi vánocemi opět bolesti, že snad budu muset opět. Ale synek poradil a ošetřl. Slabý, velmi slabý váleček vaty nacpat mezi nehet a kůži. Používám framykoin a vatu, zatím je to v klidu a bez bolesti. Do konce prosince každý den, teď již jen při bolesti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.