Nejste přihlášen/a.
Něco podobného měl přes léto vnuk. Dětská lékařka mu na to cosi dala, ale nebyl to žádný zázrak. Navíc, když byl u mě, zapomněl to a já mu to mazala "zeleným sádlem", konopí v sádle. Stále to bylo podivné. Jeden den to bylo v klidu a pak zase to naskákalo a bylo to zarudlé. Koncem prázdnin to zmizelo. Nikdo nevíme proč to bylo a proč to zmizelo. Mě to dost vyděsilo, bála jsem se, že psorka našla pokračovatele. To jsem zvědavá, jestli to kluka mine.
Na to kožní se objednejte. Však budou jenom rádi, když tam nepřijdete, protože to samo zmizelo. Nějakou mastičku s kortikoidy doma nemáíte? Flucinar, triamcinolon nebo něco takového? Není to velká plocha, nemuselo by to až tak vadit.
vnučka měla též toto má ekzém a pravděpodobně snědla něčeho moc ((jen škoda, že nevíme čeho...no čajem z řepíku nebo heřmánku jsme stírali to mokvavé, několikrát za den, když už zůstaly jen takové kráterky bez puchýřků, mazali jsme Framykoinem. Po celou dobu léčby to měla převázané obvazem tak, aby nebyl těsný, ale zároveň aby nespadl. Prostě aby se tam nedostala nečistota. Sprchuje je velmi krátce, nepoužívá žádné sprcháče, a vodu ze sebe odsává, aby si kůži nepoškodila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.