Nejste přihlášen/a.
Před pár lety jsem si stáhnul pár videoklipů, v nichž jakýsi japonec kreslil rukama do černého písku na skleněné tabuli abstraktní obrázky. Doprovázela ho romantická muzika, snad kytara. Bohužel mi zkolaboval disk a o soubory jsem přišel . Netuším, jak se to celé jmenovalo, ani jak jmenoval interpret, ani jak se jmenoval onen kreslící umělec. Věděl byste někdo?
bruno2 - To byl fofr!
Zrovna tenhle klip jsem sice neměl, ale bude to ono. Aspoň se mám čeho chytit při hledání. Děkuji z celého
.
Tak nevím, už si tak jistý nejsem . Našel jsem od tohoto umělce několik videí, technika je stejná, atmosféra taky, je to hodně podobné, ale ta muzika je jiná a obrázky byly abstraktnější. Teď už ale aspoň vím, jak se jmenuje ona technika, tak na to pravé snad někde narazím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.