Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oddrolily se mi některé zuby

Od: xivi* odpovědí: 6 změna:

Asi je to špatnou sklovinou. Stalo se vám to někdy? Jestli jo, "zarovnaly se ty konce zubů samy nebo vám to musel zubař obrušovat? Prý by se to mělo časem samo zarovnat. No nevím. Trochu se bojím, co mi na to zubař řekne. Nevíte, co mám jíst nebo jaké vitamíny nebo doplňky stravy užívat, aby se to nedělo s dalšími zuby? Teď to mám asi na třech zubech.
Díky za typy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hlavně nechoďte k zubaři, mohl by vám vynadat... počkejte, až se rozpadne ten zbytek, pak si koupíte klapačky...

Nenapadlo vás, že může být problém v něčem jiném? Že vám zubař může poradit, jak zachránit ostatní zuby?

hodnocení

0x

Samo se to nespraví a návštěva zubaře je nutná. My jsme Vaše zuby neviděli, tak těžko poradit co máte jíst, aby Vám to zachránilo zuby..Ale poradí určitě zubař, takže se nebojte toho co Vám řekne a nechte si zuby prohlédnout a ošetřit od něho. Jistě bude mít pro Vás i doporučení jak nejlépe se o zuby starat.

hodnocení

0x

Zubaře bych se nebála, co mi řekne, za co by vás měl jako peskovat? Otevíráte si snad zubama pivo? Od toho je zubařem, aby vás poučit, případně zuby opravil. Přičin může být mnoho. Špatné stravovací návyky, nějaká porucha zařívání, kdy se potřebné látky špatně do těla vstřebávají, špatný základ ve stravě v dětství, kdy na tom nejvíc záleží a vytváří se pený základ kosktí a zubů. At vám něco pro začátek dají v lékárně, např. Biosil Plus, nebo vápník+hořčík+zinek asi, poradte se.

zub
hodnocení

0x

Zubař vám může vynadat ba i vás odmítnout třeba z toho důvodu, že jste ještě nikdy v životě u zubaře nebyl.

hodnocení

0x

Někdy v roce 1974 jsem si lehce poškodil hranu jedničky vlevo nahoře (kousal jsem, do čeho jsem neměl). Dodnes se to nesrovnalo, hrana zubu je stále drsná. No ale možná, že to chce jen víc času ;).

Chce to vydržet ještě tak dvacet třicet roků a bude to v pořádku.:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]