Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stimulant, který opravdu účinkuje

Od: marcel* odpovědí: 2 změna:

Ahoj všem, delší dobu se léčím s depresemi a navíc trpím spánkovou poruchou, takže nálada nic moc a navíc jsem stále unavený a nesoustředěný. Proto bych chtěl léčbu něčím doplnit. Nemáte někdo zkušenosti s nějakým LEGÁLNÍM stimulantem, který navíc navozuje alespoň lehkou euforii? Zkoušel jsem už všemožné přírodní léky, či doplňky stravy a nemělo to žádný efekt. Káva, Guarana, či energetický drink nepomáhá. Zřejmě bude nutné se poohlédnout po něčem silnějším, uměle vyrobeném.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mně vždycky pomohla FYZICKÁ PRÁCE. Utahat se smysluplně tak, že se večer dostanete do postele a než zhasnete světlo, tak spíte. A po dobrém spánku je druhý den po únavě.

Možná to nepomůže hned, je třeba opakovat.

Chemii do sebe cpát nebudu, dokud to nebude nezbytně nutné.

jezevec*
hodnocení

0x

Marceli, na některých pumpách mají kafe s guaranou, vyzkoušeno, funguje skvěle, lze doporučit. Pak je dobrý i studený výluh z cesmíny paraguayské, v jižní americe tomu říkají terreré, mají to v bylinkářskejch prodejnách, vyzkoušeno, funguje skvěle. Nic silnějšího už asi není. Leda lajna koksu. Vyzkoušeno, funguje extra dobře, ale NELZE DOPORUČIT, je to zatraceně drahý povzbuzovadlo a navíc to ani tvýmu tělu v dlouhodobým horizontu neudělá extra dobře...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]