Nejste přihlášen/a.
Zdravím, utrpěl jsem zlomeninu lýtkové kosti s natažením předního křížového vazu. Týden jsem měl sádru a teď asi 3 týdny mám pevnou ortézu, se kterou nemůžu ohnout koleno. Za týden mám jít na kontrolní RTG kde se rozhodne co a jak. Dnes jsem si ortézu rozepnul abych si nohu umyl alespoň vlhčenými ubrousky a zjistil jsem že mám zablokované koleno a při jakémkoliv pokusu o pohyb to bolí + mám lýtko i stehno asi poloviční oproti druhé noze
jakým způsobem probíhá rehabilitace a za jak dlouho bych teoreticky mohl začít normálně chodit bez berlí? Díky
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
wamp®
1x
Ahojte.
To je individuální záležitost.Domnívám se,že na tuto otázku Vám neodpoví ani sám lékař.
Je nutné začít cvičit,pomalinku,ale nikoliv do bolesti.
To Vám všechno řekne rehabilitační sestra.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]