Nejste přihlášen/a.
Ahojte! Kolik mi je psát nebudu, protože byste si řekli, že to bych snad měla vědět sama :D Před třemi lety jsem chodila s klukem. Byla jsem jeho první - ve všem... Byli jsme spolu 7 měsíců, pak jsem se s ním rozešla. Zůstali jsme kamarádi, on se pořád snažil abych se k němu vrátila. Potom odjel do zahraničí, hodně jsme si psali, ale pak si našel holku. Jak odjel, uvědomila jsem si, že ho miluju. S tou holkou jsou spolu přes rok, a já nevím, jestli mu mám napsat co k němu cítím, nebo to mám nechat být (je to stejně moje chyba..). Poraďte prosím!
Ahoj, nic nezkazíš, když mu napíšeš. Určitě ne nějaké věty typu - když se mi nevrátíš, tak si něco udělám. Vždyť není nic špatného když dáme tomu druhému - jakémukoliv člověku, najevo, že je nám nějak blízký. Zřejmě je Ti patrno, že váš pevnější vztah byl již ukončen, ale jak píšeš, že jste kamarádi, tak mu napiš. Měj se fajn, čau...
Taky jsem pro mu nezávazně napsat. Tím nic nezkazíš a uvidí na čem jsi. Třeba : moc vzpomínám na ten výlet, víkend,... Hlavně žádnej nátlak.
Hodně štěstí přeju
Já myslím, že nenapsat. Rozhodně však zachovat přátelství, dopis by mohl být nakonec považován i za jakousi dotěrnost... Většina z nás velmi ráda vzpomíná na první lásku, ale jen málokdo s ní sdílí pak celý život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.