Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit datum v Trvalé platbě-Pošt. spoř

Od: wenyss* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebuju poradit, jak změnit datum u Trvalé platby u Poštovní spořitelny. Když klepnu na Upravit na Trvalé platbě, obr 1, na další stránce je u Příští platba* šedý-neaktivní kalendář, obr 2. Když na něj klepnu, zbarví se modře a nic se neděje, obr 3. Mohl bych pouze zrušit Trvalou platbu a pak jí znovu nastavit upravenou. To je ale 2x 30 Kč, nevíte někdo jak to nastavit jednodušším způsobem. Děkuji, Václav

Jak změnit datum v Trvalé platbě-Pošt. spoř
Jak změnit datum v Trvalé platbě-Pošt. spoř #2
Jak změnit datum v Trvalé platbě-Pošt. spoř #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Toto mne u Poštovní spořitelny vždyky štvalo → trvalý příkaz jsem tam mohla jenom zrušit a nastavit nový. Změnit nebo posunout datum platby jsem nemohla. Obcházela jsem to změnou částky na 1 korunu a další měsíc vrátila na původní částku. Ale tento postup řeší jenom některé situace.

wenyss*
hodnocení

Děkuji Vám ivzez, Vaše rada fungovala. Je to sice zdlouhavé, ale co se dá dělat. Díky Václav

zmena
hodnocení

0x

Máte poštovní účet a internetbanking.

Jestli jsem se nepřehlédla v sazebníku, tak zrušení, změna, zřízení trvalého příkazu je zdarma.

postovnisporitelna.cz/...

Tedy pro jistotu bych zrušila - ukončila a nastavila opět vše nově. Změna je na přepážce a další ...- lidská práce se zpoplatňuje.

wenyss*
hodnocení

Děkuji za reakci. Já jsem tu Trvalou platbu zřizoval v říjnu, tak asi máte pravdu. Tak si to zruším a znovu nastavím na internetu. Stejně by mě ale zajímalo, proč nejde jednoduše změnit jedno číslo a dát Uložit. Ještě jednou děkuji, Václav.

mmm*

v řádku níž, než se snažíte zadat datum do kalendáře máte zadáno ve frekvenci platby "měsíčně" a "každý 13. den v měsíci", tam to zrušte a půjde zadat jiné libovolné datum, nebo to nechte na měsíčně a jen tam změnte který den v měsíci to má být

wenyss*
hodnocení

Děkuji "mmm", jenže tam u toho "měsíčně" a "každý 13. den v měsíci" je bledé-neaktivní zelené zatržítko (fajfka) a tím pádem to nejde otevřít. Takže holt to budu muset zrušit a znovu nastavit s jiným datem splatnosti. Děkuji, Václav

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]