Nejste přihlášen/a.
Moje zkušenost: kolem 30. roku věku jsem měla tytéž projevy, bolestivé útvary kolem prsu směrem k podpaží. Když jsem připažila, měla jsem pocit, jako bych měla pod paží smotaný kapesník. Okamžitě jsem šla ke své gynekoložce a ta mi napsala žádanku na mamograf. Tenkrát jsem kvůli tomu musela ještě jet do krajského města, a když mě vyšetřili, řekli mi, že si mám počkat - když mi do 3 týdnů nezavolají, tak je všechno v pořádku. Nemusím popisovat, kolik jsem vytrpěla hrůzy, dvě malé děti a ta strašná nejistota. No, nakonec to bylo jen zbytnělé vazivo, prý známka stárnutí. Tak nevím. Časem to povolilo. Teď mám o 30 let víc a nic takového se mi už nikdy neudělalo. A výsledky z mamografu se dozvíte okamžitě. Holt pokrok.
Mějte na paměti, že moje zkušenost nemusí odpovídat Vašemu stavu. Přeji Vám, abyste byla v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.