Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prsa-zdravotní problém

Od: viktoriee odpovědí: 6 změna:
Ahoj,ráda bych se zeptala,či rovnou pozadala o zkušenost,radu,...
Projížděla jsem otazky a narazila jsem na slečnu,co má podobné problémy jako ja,a radili jste lekare,atd.a to mám take v planu..ale ted k otázce. Je mi 21let,a v oblasti levého prsu jsem si nahmatala bouli. Je tvrda,pomerne bolestiva a nijak se nezvetsuje ani nezmensuje. Mam mala prsa,rikala jsem si,ze je to treba kost,ale kdyz jsem to porovnavala s druhym prsem,uznala jsem,ze normální to rozhodně neni...
Kolikrát mam i pocit,ze boule se objevují v oblasti podpaží,pořádně nemohu dat ruku k telu,jako by mi tam neco prekazelo.
Příští tyden jdu na gynekologii,tak se urcite sverim
Ted jde spis o Vás a Vase rady,zkušenosti co by to mohlo byt. Děkuji
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Moje zkušenost: kolem 30. roku věku jsem měla tytéž projevy, bolestivé útvary kolem prsu směrem k podpaží. Když jsem připažila, měla jsem pocit, jako bych měla pod paží smotaný kapesník. Okamžitě jsem šla ke své gynekoložce a ta mi napsala žádanku na mamograf. Tenkrát jsem kvůli tomu musela ještě jet do krajského města, a když mě vyšetřili, řekli mi, že si mám počkat - když mi do 3 týdnů nezavolají, tak je všechno v pořádku. Nemusím popisovat, kolik jsem vytrpěla hrůzy, dvě malé děti a ta strašná nejistota. No, nakonec to bylo jen zbytnělé vazivo, prý známka stárnutí. Tak nevím. Časem to povolilo. Teď mám o 30 let víc a nic takového se mi už nikdy neudělalo. A výsledky z mamografu se dozvíte okamžitě. Holt pokrok.

Mějte na paměti, že moje zkušenost nemusí odpovídat Vašemu stavu. Přeji Vám, abyste byla v pořádku.

viktoriee
hodnocení

Dekuju moc za radu,jsem rada,ze jste v pořádku:)
Snad to nebude nic vážného

ik
hodnocení

0x

Radši si počkej na vyjádření lékaře, stejně by to byly jenom dohady co a jak.

gbc
hodnocení

0x
Může to být cokoli včetně rakoviny prsu. Kolegyně v bývalé práci, věk také 21, si nahmatala bouli v podpaží a měla rakovinu prsu. Prsní žlázy vedou až do podpaží a nahoře zase ke klíčním kostem. Takže bych doktora neodkladala. Samozřejmě to nemusí být hned rakovina, může to být i něco nezávažného.
viktoriee
hodnocení

Dekuju za radu,ja mám bouli spíš pod prsem,v oblasti,kde bývají kostice podprsenky.K lékaři jdu během tohoto týdne

hodnocení

0x

Nikdo vám správně neodpoví. Jen doktor. Ve špitále jsem zažila pacientky s několika operacemi různých útvarů a u každého to bylo jiné. A moje maminka měla 4 operace a až ta 4. byla pozitivní. Nepanikařte, vyčkejte až co řekne lékař! *hej*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]