Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost s přejmenováním zavedeného s.r.o.?
Jde to vůbec, co tomu předchází a kolik to stojí?
Samozřejmě, že lze změnit název společnosti. Jen ten název nesmí být zaměnitelný s jinou společností a nesmí působit klamavě. Cena za sepis notářského zápisu je tuším 4.000,- Kč bez DPH.
Děkuji, s tím tedy nebude problém.
Mohu se zeptat na Vaši profesi? Je vidět že máte přehled, možná byste mi dokázal poradit i v dalších otázkách ohledně exekuce a s.r.o.?
Mám bohužel nějaké exekuce a s.r.o. už několik let nevyužívám, i když jsem žádnou činnost na úřadech neukončil.
Jen podávám přiznání s nulou. Nyní uvažuji že bych na něj začal provozovat nějaké služby a nevím zda mi mohou přijít něco sebrat nebo činnost díky exekuci na mou osobu zavřít?
Tušíte jak je to v takovém případě?
s.r.o. nemá prakticky žádný majetek, ale slyšel jsem od lidí že mají také exekuce a vše mají psáno na s.r.o. (auta, elektroniku, apod...) Auto nevlastním a nejdražší elektonikou je snad doma jen notebook a PC či TV. Nikdy jsem se neptal, proč jsou lidé v klidu když říkají že mají vše na s.r.o. a k tomu exekuce, tak třeba budete vědět Vy?
Předem díky za odpověď.
Jestliže máte obchodní podíl v nějaké společnosti, lze očekávat, že Vám bude obstaven tak, jako každý jiný majetek, protože obchodní podíl je majetek.A exekutor, pokud máte dluhy, má povinnost zpeněžit Váš majetek, aby byl dluhy uhrazeny.A v první chvíli jej nezajímá, jestli má s.r.o. majetek nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.