Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se seznamováním

Od: jirizu odpovědí: 11 změna:

Ahoj, je mi 34 a ještě jsem neměl přítelkyni, ještě nemám žádné zkušenosti se ženami. Jsem stydlivý, nesmělý, koktám a moc toho nenamluvím. Zkouším se seznamovat na seznamkách, ale vůbec nemám odvahu odpovídat na inzeráty, když vidím ty náročné požadavky, nemám ženám co nabídnout. Nemám ani žádné kamarády ani kamarádky. Jsem z toho všeho zoufalý, nevím co mám dělat. :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj. Již jste zde opakovaně tento svůj problém řešil. Už jste se obrátil na toho psychologa, či psychiatra? Sám si se sebou nevíte rady, nemáte odvahu svůj život změnit, pořád píšete jen jak jste zoufalý.. Hledáte spíše důvody proč to neudělat a to je chyba. I špatná zkušenost je zkušenost. Myslíte si, že na seznamkách jsou ženy bez chyb? Že jste jediný kdo má nějaký handicap? Nezlobte se, ale tím věčným fňukáním a sebelítostí se neposunute nikdy nikam dál. Smiřte se sám s tím, že jste takový jaký jste. Dokud sám sebe nepřijmete, nedivte se, že o Vás neprojevuje zájem ani okolí. Nechci se Vás v žádném případě dotknout, ale změnit svůj život můžete jen Vy sám. Určitě máte i nějaké přednosti..

hodnocení

2x

No já mám ze seznamky manželku, bývalka byla taky ze seznamky, takže bych to nezatracoval. Taky se mi při pohledu na ženu vždy zamkla pusa, takže se neboj. Počítej s tím, že na poprvé to nikdy nevyjde. S dalšími schůzkami se člověk rozkoukává a ztrácí trému. Ženské mají v inzerátech náročné požadavky, ale ve většině případů naprosto nereálné. Navíc spousta z nich sama nemá moc co nabídnout - buď tedy bez obav. Zkoušej, nejdřív si dopisuj, máš čas v klidu na odpověď a navíc se tím vzájemně vyselektuje dost nevhodných protějšků. Jinak bych pohledal v okruhu lidí s podobnými zájmy. Je jedno, jestli jde o pejskaře, turisty, nebo divadelní nadšence. Hodně štěstí.

jaromirh
hodnocení

1x

Chce to zdravé sebevědomí ženy chtějí sebevědomé muže.Dobře vnímají když je člověk nejistý a takovému se vyhnou obloukem.Ženy vycítí nejistotu na sto honů a vycítí také sebejisté jedince a ti je právě zajímají.Ve vašem případě by pomohlo jedině zajít někde na privát je to mnohem levnější než veřejný dům ať zjistíte jak na tom jste.buď vám to zvedne sebevědomí u žen nebo vás to ještě víc znejistí to záleží na vašem výkonu.Na netu se to priváty jenom hemží.přeji vám ať vám to zvedne sebevědomí až do nebes.:)

rv*
hodnocení

0x

Ale klidně odpověz. Každý pokus se počítá. I když to napoprvé nedopadne, třeba tě nějaká aspoň trochu vycvičí.

hodnocení

0x

A co jste dělal doposud? Zkoušíte se seznamovat na seznamkách, ale na inzeráty neodpovídáte? Jak to teda děláte? Vždyť koktání ani nesmělost vůbec nemusí vadit.

Mám několik kamarádek, které si s předchozími partnery prošly peklem a daly by nevím co, aby konečně poznali někoho normálního, hodného, empatického a spolehlivého, kdo je přijme třeba i s dětmi. Pokud máte alespoň tyto "parametry", máte částečně vyhráno. Nebojte se odepsat. Nemáte co ztratit.

janm*
hodnocení

0x

Nic si z toho nedělejte, jednou přijdete na to, že je to lepší tak jak to je, a že vše co se vám dnes nelíbí může být jednou dobré...A při případném seznámení buďte takový jaký jste, nesnažte se přetvařovat, buďto vás přijme nebo ne, naopak to platí také...Také se na to podívejte reálně, vztah se nerovná výhra, naopak budete mít daleko více problémů a starostí než si myslíte a těch radostí nebude zase tolik, ale tak to na světě chodí člověk chce většinou to o čem ani neví o co jde...

liska5
hodnocení

0x

Lepší, než seznamky jsou pro Vás různé zájmové činnosti. Turistické akce, jazykové, výtvarné a jiné kurzy, taneční pro dospělé, kde je pokaždé nedostatek mužů, ochotnické divadlo, večerní volejbaly, křesťanská společenství..Prostě zjistěte si, kdy a kde a neseďte a nefňukejte. Podle bydliště se někde zapojte. nebo se přihlaste na Akce pro nezadané. Tam jsou všichni na tom stejně, je tam zábava,možnost najít si i ty kamarády.

ilia
hodnocení

0x

Prý se na seznamkách špatně hledají lidé i ti, kteří jsou sebevědomí. Pořád se vám nedaří, co se týče žen, co toho nachvíli nechat a věnovat se něčemu jinému, co vám bude dělat radost, co vás bude naplňovat. Určitě vás něco baví, jako každého, nějaké koníčky a tak. Chodit do posilovny, jako chlap, no různě. Směrujte svůj život jiným směrem. S tím koktáním by se nedalo něco dělat, nepomohl by na to nějaký odborník? Člověk může žít i bez partnera a nejste jediný.

janys79
hodnocení

0x

Chtělo by to nějakou horskou seznamku a vyrazit někde do Krkonoš, Jeseníků, Beskyd...Přes turstiku se dobře seznamuje a k tomu je to příjemná procházka v přírodě.

kurtkodein
hodnocení

0x
Bol som na tom úplne rovnako ako ty do 24 rokov som nemal holku. Vôbec ani kamarátku a žien som sa bál, každého jedného kontaktu. Neveril som si v ničom pocitoval pravidelne strach keď som sa ocitol mimo svoju komfortnú zónu. Cely môj život bolo jedno veľké trápenie- 24 ročný chalan ktorý je k ničomu a neschopný aj v zamestnancami. Dnes mám 26 a žijem úplne iný život. Hlavný rozdielový prvok je že prekypujem sebavedomim. Verím si vo všetkom, páčim sa sám sebe, za posledné dva roky som zažil viac ako za cely život. Mám kopec kamarátok, holkam som sa začal tiež páčiť nemám problém ich namotat. Vystriedal som kopec zamestnaní, vycestoval sám do zahraničia. V mojom prípade mi pomohlo piko teda pervitín. Už som z užívaním skončil. Teraz má baví život, mám super prácu ktorá má baví, kopec kamarátov a najlepšiu ženu na celom svete, s ktorou sme proste ako nejaké spriaznene duše. Mame stejné záujmy, smejeme sa rovnakým veciam a názory zdielame tiež podobne.
Nechcem brat na ľahkú váhu párno, to vôbec. Každý mame inú cestu, každý sme úplne iný, ale keď som čítal tvoj príspevok úplne som sa v ňom videl a pochopil som co presne cítiš. Som strašne rad že som sa zbavil všetkých týchto pút, vykročil z tieňa s pocitom, že najlepšie roky života mám pred sebou a milujem život. Keď chceš to vyskúšaj, si starší mal by si byt zodpovednejší a hlavne opatrnejší. Veľa ti dá, všetko je v tvojej hlave potom. Výstup zo zóny komfortu a povedz životu ÁNO

hodnocení

0x

Tak zkoušet perník apod jen kvůli tomu, jestli se ledy pohnou..to je tak na pěkný průser a spadnutí na samé dno a pak ještě se z něj možná ani nevyhrabat..a jestli jo, tak to tak snadné nebude.

Ale zkoušet nové věci, odjet do zahraničí,nová práce nebo další práce, učit se nové práce..to ano, tohle posílí sebevědomí a to ostatní přichází pak samo. Prostě možná jen změnit svůj dosavadní život, jestli ti to nevyhovuje..jiná cesta moc nevede. Já ho změnil a stále měním(spíš si plním sny) a to jsem daleko starší než ty..prostě pořád na sobě pracovat a posouvat se malými krůčky dál:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]