Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mě holky nechtějí?

Od: danihel32 odpovědí: 19 změna:

Zdravím Vás,

mám takový problém, je mi 17 a nikdy jsem neměl pořádný vztah a ani náznak. A nevím čím to. Myslím, že se oproti ostatním v našem věku chovám dost slušně (víceméně se řídím Etiketou od Špačka), oblékám se slušně, mám spoustu zájmů i práci. Tak nevím čím to je. Třeba i něco dělá vzhled.

img407.imageshack.us/...

Já doopravdy nevím, v čem dělám chybu, nebo co je špatně.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michala*
hodnocení

6x

Nemyslím si, že bys měl v 17 letech zmeškáno. Věř, že na tebe ta pravá někde čeká. Neztrácej hlavu, jsou i holky, které hledají slušného kluka. Kdo si počká, ten se dočká :)

hop®
hodnocení

5x

Ahoj,kámo, juknul jsem na foto a myslím, že fakt nejseš žádnej ošklivej klučina (já bejt mladou holkou...), ale holky občas nepřitahuje ani tak vzhled, jako spíš chování. Chtěj mít kluka suverénního, kterej by je případně ochránil, kterej by je získával. V podstatě to s holkama maj jednodušší průseráři a rošťáci. Možná právě tím, že se oblékáš "moc" slušně, že máš "vybrané chování" a práci, nějaké holky odrazuješ. Další věc je, jaké holky. Jestli chceš jen ukojit tělesnou potřebu s nějakou holkou, převlíkni se do džín a někam vyraž. Ale to fakt nedoporučuju, takhle hodnotný vztah a hodnotnou partnerku asi nezískáš. A hlavně, neudělej nějakou blbost, protože jsi mladej a hezkej kluk, a ta TVOJE holka na Tebe určitě někde čeká! Držim palce! *palec*

lidka*
hodnocení

3x

Na tvém vyznání jsem nenašla skoro nic, co by ti bylo ke škodě. :) Jsi moc pěkný kluk a určitě na tebe někde čeká holčina, která ocení tvé přednosti. Teď momentálně jsi ve věku, kdy se holkám spíš líbí kluci - drsňáci. Já nevím, jestli je dobré - jak píšeš - řídit se panem Špačkem. Já si osobně myslím, že by ses měl řídit vlastními pravidly a pocity - co je dobré a co je špatné. Ono možná, že když chceš někoho kopírovat, může to vyznít strojeně a křečovitě. Buď svůj, knížku někam založ a urči si svá pravidla a svůj styl. Já si třeba také přečtu kuchařku, ale stejně nakonec vařím podle svého. ;) Není to možná nejlepší přirovnání, ale momentálně mne lepší nenapadlo. :D A vůbec není od věci, umět se trochu odvázat. Jsi v tom nejkrásnějším věku, tak si ho užívej. Při tom nemusíš porušovat pravidla slušnosti, ze které nechceš jít. Ale etiketu bych prozatím tolik moc neřešila. To ti možná moc svazuje ruce i jazyk. Tenhle věk se ti už nevrátí, tak ať - a třeba i při menším průšvihu - máš na něj ty nejkrásnější vzpomínky. A určitě příjde i láska, to si piš! *pusa* Nenabádám tě v žádném případě k nějakým experimentům, ze kterých může vzniknou jakákoliv závislost, to v žádném případě. *stop* Hodně štěstí při hledání svého já a své první opravdové lásky!

verna03*
hodnocení

2x

Ahoj, nedělej si z toho hlavu jak píše HOP tak ta tvoje na tebe ještě čeká a vážně o nic nepřicházíš. Mám doma dvě holky asi tak v tvém věku. Vidím co si vodí domů . Je fakt že skoro všechny holky mají radši takový ty ,,grázlíky " co vypadají jako když spolkli všechno moudro světa. Co já bych dala za to kdyby si moje dcera přivedla domů kluka jako jsi ty. Ono není na škodu že máš dobré vychování a způsoby, ale možná bys mohl trošku přitvrdit a být trošičku přidrzlý. Ne moc jen trošku ,hned si holky nebudou myslet že jsi ňouma. Určitě se poohlídni kolem sebe jak se chovají tví kamarádi a jak to na holky funguje. Ono pak jim holkám dojde že když je někdo galantní že to má něco do sebe . A až si najdeš holku tak jí bude každá závidět. Držím palce

lychee*
hodnocení

2x

Nic neděláš špatně, však se brzo objeví. Jsi krásný kluk a vůbec se nemáš čeho bát. Na ty suverény letí sice spousta holek, otázka je jakých. Jdi si vlastní cestou, ona i ta tvoje holka se bude něčím lišit. A tak je to v pořádku. Mně se líbíš moc.*hi*

danihel32
hodnocení

Já Vám všem děkuju za podporu :) S tou přidrzlostí, asi bych to nedokázal. Mám určité společenské zásady a ty prostě neopustím. Málokdy ze mne vypadne něco sprostého, nikdy bych neublížil holce, vždy bych jí pomohl a prostě všeobecně bych se tak nedokázal chovat.

hop®

Hele kámo, já myslím, že by to nějak mohlo jít - asi nežiješ v izolaci od reálného světa, asi máš nějaký kámoše z baráku nebo z ulice, tak, jestli jsou trošku rozumný, tak se s nima "sčuchni", třeba tě vytáhnou někam, kde se i Ty pobavíš, a kde třeba potkáš holku, o které usoudíš, že bys ji příště ještě někdy rád viděl. Ale, hlavně se, prosím, zase nenuť k něčemu co by Ti bylo proti srsti jenom proto, že TEĎ HNED bys NĚCO chtěl. Asi bys dopadnul tak, že bys teď hned měl něco, co bys vlastně v životě nechtěl...

hop®

Kámo, nevim, jestli jsi ještě on-line, našel jsem Ti tam pravopisnou chybu :) Jestli chceš, ozvi se mi na ICQ 55468060, zatim čauky...

hodnocení

1x

Já si myslím, že sis nevšiml.;) O tebe budou mít určitě zájem tichá a slušná děvčata. A ta neumí někoho "sbalit". Více si všímej nenápadných náznaků. Třeba se některá na tebe kouká trošku déle a trošku jinak. A ty taky neumíš dát najevo zájem. *hej*Vyber si některou, která se ti líbí víc než ostatní a trochu a nenápadně jí nadbíhej-koukej na ni, usměj se, podrž jí dveře, nabídni jí, že ji vezmeš batoh. Jen tak, mezi řečí. A uvidíš. ;) Neboj, je to jen otázka času.

kytka*
hodnocení

0x

Dane, buď v naprosté pohodě, protože, vše má svůj čas ,a když budeš co nejvíc chtít se s někým seznámit- nebude se ti dařit. Buď svůj, přirozený , nenuť se do něčeho ,co by Tě činilo jiným než ve své podstatě jsi. Určitě na Tebe někde čeká děvče se kterým si padnete do noty.Jen nic neuspěchej.A v 17 letech se s *vtip*partou jdi pobavit a nehledej nějaký vztah. Vždyť teprve se rozkoukáváš a hledáš co v životě můžeš potkat a zažít. Hlavu vzhůru a přeji Ti ať máš úsměv na tváři . *ua*

raadek*
Zacni trenovat sebeduveru! R.
arimas*

sebeduvera se netrenuje .. sebeduvera se ziskava casem a hlavne tim ze clovek poznava sam sebe a svoje hodnoty . kdyz nekdo svoji hodnotu nezna a nezna ani sam sebe tak takovemu cluveku staci rict ze je NOUMA a on uz bude planovat sebevrazdu . stejne tak sebeduveru neziskate kdyz vam lidi budou rikat jak jste skveli!

wing
hodnocení

0x

Čéče je ti 17a už zkuhráš - já sem taky do tý doby neměl žádnej pořádnej vztah (jenom tak různě sex po několika panákách) - no a hlavně - jakej může bejt vztah v 16-ti letech ty jo...jo pravda od 17-ti sem byl hodně dlouho s jednou přítelkou a teď toho spíš lituju - buď rád, žes na začátku tohohole všeho a že si můžeš užívat. Pravdou je, že ženský chtěj vidět nějakou suverenitu - hlavně až nějakou potkáš, tak jí nesplňuj co jí na očíš uvidíš, protože to se může velice rychle obrátit proti tobě a udělá z tebe třeba i hodnýho wola. Nemyslim, že potřebuješ nějakou radu - spíš jenom buď sám sebou a za tim si stůj (i kdyby nějaký vocasy řikali žes blbec)..totˇ vše a přeju hodně štěstí..

btw: woe na tý fotce se tváříš jak před leteckou katastrofou:D

wing
hodnocení

0x

Jo a ještě dovětek - v jednom příspěvku tady je psáno, že jsou holky, který hledaj slušnýho kluka - ano věřím, že určitě jsou, ale mám zkušenost, že je spíš zajímá stav mýho účtu nebo objem ruky přes biceps (boxuju ligu) v horšim případě chtěj dítě. Ale jo, určitě sou i slušný holky...někde asi...*andel*

moxa*

Mno, nevím jestli jsem slušná holka, ale mně teda hóóóódně dlouho nezajímaly peníze vůbec...nevím proč by šestnáctka měla chtít, aby její kluk měl peníze. A jestli mě teď zajímají, tak jen proto, abychom uživili dítě (ano, to opravdu chce většina holek, ale v šestnácti taky málokterá *smich* - dneska spíš ve třiceti) - s ostatníma si oba děláme co chceme... Totéž si myslím platí u mých nejbližších kamarádek. Slepice co chodí šopovat :-D a nechají si platit kabelky a dovolené mne nezajímají. Možná je to spíš tím, že si vybíráte dámy, co rády utrácejí za solárko a mají troje boty za sezónu. Biceps už raději nekomentuju. Tazatel je pohledný a to bohatě stačí.

Musela jsem se prostě ohradit - očkovat sedmnáctileté těmito předsudky je zbytečné.

Slepice co chodí šopovat...Teda, dlouho sem tu nebyl a hned tak z vesela.
Masakr:)
Mohu vědět z čeho vznikne "moxa"..?
S pozdravem Adam.

wing
hodnocení

0x

Souhlasím s Vámi - také to bylo psáno trochu nadneseně, ale řekněme i upozornění na to, co čeká v budoucnosti:D Já osobně jsem měl od 17-ti let opravdu hezký vztah - bohužel skončil poněkud nešťastně, ale takový je život..

..možná kdybych nežil v centru phy tak bych měl lepší zkušenosti..

moxa*

Hergot, já jsem taky holka od narození z Prahy! :-D Opět nemůžu souhlasit... Přeji lepší zkušenosti! ;)

wing
hodnocení

0x

njn... kéž bych Vás potkal dříve než někdo jiný:D V každym případě sem rád, že někdo takto oponuje - tzn. že bych mohl potkat i někoho normálního..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]