Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drama/thriller - rozvedení rodiče v PARKU

Od: uztscwvnakyk odpovědí: 3 změna:
Prosím o pomoc, vzpomněl jsem si na film a nemůžu jej najít.
Šlo o starší film, starší než z roku 2005. Byl o ženě (blondýnka?) a muži. Oba měli problémy v rodině a setkali se skrze svá dítka v parku (který je tam hodně důležitý).
Už to vypadá, že spolu budou, ale vyvstane nějaký problém (nějaké dítě se ztratí? Pamatuji si jen hysterickou matku) a končí to smutně. Mám dojem, že na konci si ten muž zlomí nohu na skateboardu.
Nejsem schopen film dohledat a ani nevím, jestli se mi náhodou v hlavě nespojilo více filmů dohromady.
Nepomohl by někdo?
Byl bych neskonale vděčný!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuza35
hodnocení

0x

Doufám, že jste film už našel.

Pokud ne, váš popis mi hrozně připomněl film Melodie mého srdce. Ale tam jde asi jen o ten park :D ale taky tam je nějaký pár s problémy, plus jakési dítě.

uztscwvnakyk

Bohužel, nenašel. Dnes jsem si na něj vzpomněl znovu a při hledání na internetu mi vyskočil tento můj dotaz. :D

Děkuji za snahu a ochotu poradit, bohužel to není ono.

Možná mě klame mozek a žádný takový film prostě není... A nebo na něj třeba jednou narazím. :D

uztscwvnakyk

Tak mi to asi nikdo neuvěří, ale kamarádka mi to právě našla. :D Je to pěkně prosím film Little Children z roku 2006 (ten rok jsem netrefil, no :D). A já se jdu podívat, ať si ověřím, co jsem si z toho pamatoval dobře a co ne. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]