Prosím o pomoc, vzpomněl jsem si na film a nemůžu jej najít. Šlo o starší film, starší než z roku 2005. Byl o ženě (blondýnka?) a muži. Oba měli problémy v rodině a setkali se skrze svá dítka v parku (který je tam hodně důležitý). Už to vypadá, že spolu budou, ale vyvstane nějaký problém (nějaké dítě se ztratí? Pamatuji si jen hysterickou matku) a končí to smutně. Mám dojem, že na konci si ten muž zlomí nohu na skateboardu. Nejsem schopen film dohledat a ani nevím, jestli se mi náhodou v hlavě nespojilo více filmů dohromady. Nepomohl by někdo? Byl bych neskonale vděčný!
Pokud ne, váš popis mi hrozně připomněl film Melodie mého srdce. Ale tam jde asi jen o ten park :D ale taky tam je nějaký pár s problémy, plus jakési dítě.
uztscwvnakyk
Bohužel, nenašel. Dnes jsem si na něj vzpomněl znovu a při hledání na internetu mi vyskočil tento můj dotaz. :D
Děkuji za snahu a ochotu poradit, bohužel to není ono.
Možná mě klame mozek a žádný takový film prostě není... A nebo na něj třeba jednou narazím. :D
uztscwvnakyk
Tak mi to asi nikdo neuvěří, ale kamarádka mi to právě našla. :D Je to pěkně prosím film Little Children z roku 2006 (ten rok jsem netrefil, no :D). A já se jdu podívat, ať si ověřím, co jsem si z toho pamatoval dobře a co ne. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.