Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 20 let a žádám o rozumné odpovědi.
Chtěl bych se zabít aniž bych trpěl bolestí , somozřejmě to musí být 100% smrt.
Psát důvody ,nejspíš nemá cenu , přemýšlel sem nad sehnáním střelné zbraně .
Příjde mi ,že průstřel správné části mozku bude bezbolestný a jistý.
Určitě je více , dostupnějších možností ...každopádně s vlakem si nejsem jistý , nechci skončit jako mrzák . Možnost sehnání prášků na spaní a následné předávkovaní + udušení se by mohlo být taky dobrý...
Zítra se dozvím , jak naložím s budoucností svojí existence . o jednoho z 8 miliard lidí méně
Snad se tu najdou lidi ,který budou vědět
Prudký jed, skok z výšky, udušení.
Kdybych se chtěl zabít, tak nesedávám na internetových diskuzích ale chci se zabít. To ty nejsi ten případ.
Tak tohle milej zlatej majsterjoe neříkajte ani ve srandě! Očividně o tom víte houby. Tak neprovokujte!
@elane stojím si za tím. A prosím ať mi nikdo neříká jestli o tom něco vím a nebo nikoliv. Vím toho více než bych chtěl.
Tohleto není dotaz člověka, který by se chtěl zabít.
Nevím jak se dá bezbol. zabít ale vím jak se tomu vyhnout.
Zajet do Ikemu v praze a jít tam třeba na pár dní na výpomoc. Vidět ty mladé lidi na přístrojích a jejich rodiče kteří by dali svůj život a cokoliv jiného aby se tito lidé uzdravili. Tyto myšlenky by tě asi opustily velmi brzo. Chlap se umí poprat s nepřízní osudu,ne brečet a chtít vše ukončit. Vzpamatuj se,na vše je řešení. Život je velmi krátký,prožij ho a užívej si ho.
Kdo chce spáchat sebevraždu tak to udělá ihned a ne se radí jak na to
martinno, říkáte: "Kdo chce spáchat sebevraždu tak to udělá ihned a ne se radí jak na to."
A jak to víte? Očividně máte stejný zdroj jako majsterjoe.
Bože, lidi, jak tohle můžete říct/napsat? Vezmete si na triko nečí život?
Víte když slyším mladé lidi jak na říkají nad životem tak je nelituji a vůbec nemám s nimi soucit. Jsou lidé na vozíku,nemocní co chtějí žít-věřte, že vím o čem mluvím. A pak dojde nějaký mladý co v životě ještě nic nedokázal,jen od něj bral a chce takovou radu? Proč se nezeptá svý mámy. Asi by jí nebylo nejlépe kdyby toto četla. Každý psycholog a ten kdo pokus o sebevraždu přežil vám řekne že sebevražda je zkrat mysli,ne se radit jak na to...Nemíním se ospravedlňovat,jen vím o čem mluvím a stojím si za svým názorem. Nemám soucit s těmito lidmi. Všichni můžeme klesnout ke dnu ať už ze zdrav. důvodů,finančních ap. Ale je umění se zvednout a bojovat,ne brečet a chtít to vzdát.
@unknownalien - Příjde mi ,že průstřel správné části mozku bude bezbolestný a jistý... sehnání prášků na spaní a následné předávkovaní + udušení se by mohlo být taky dobrý
Abyste se nespletl - ani jedno není stoprocentní.
já bych řekla, že k sebevraždě je potřeba mít naopak hodně odvahy, protože člověk musí překonat pud sebezáchovy a ten dává každému živému tvoru- vedle pudu rozmnožovacího - de facto smysl života.
Jinak - pro člověka starého a nemocného, který má - podle mne - právo ukončit svůj život bezbolestně a bez utrpení, není tento dotaz taková "nepřístojnost" , jak tady někteří prezentují. Krutý a nesmyslný je naopak zákon, který nepovoluje euthanasii.
Pokud jde o mladé lidi, kteří nemají zdravotní problémy - jedná se patrně o psychické onemocnění, neschopnost zvládat problémy, bezvýchodná situace, ať už materiální, nebo citová, citová vyprázdněnost a nezájem o život, anebo lenost něco dělat, drogová závislost, hloupost nebo frajeřinky.
Všechny, anebo téměř všechny tyto příčiny se dají překonat pomocí vhodných léků a psychoterapie. Pokud se "zadaří" - tak takový člověk nakonec zjistí, že není život tak špatnej a je rád, že tu sebevraždu nespáchal. Ale každej musí chtít spolupracovat a ne jen fňukat, že léky nezabírají ! Ty za vás nic nevyřeší, jenom navodí v mozku ty příslušné chemické procesy, které jsou pro normální činnost mozku nezbytné. Podle mne samotné psychologické řeči nestačí - i když záleží na charakteru problému - pokud člověk potřebuje jenom spřízněnou mysl, tak jo.
V každém případě je nutné něco alespoň zkusit a ne hned skákat z mostu - na to je času dost, až budete starej, nemocnej a na "chcípnutí".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.