Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oční kontakt

Od: makronek odpovědí: 15 změna:
Dobrý den, přítelkyně při hádce nedrží oční kontakt, oči směřuje směrem nahoru. Jak se dá vysvětlit toto gesto? Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Protože tyhle tvoje výlevy už dobře zná.

iz*
hodnocení

2x

"Udržování očního kontaktu" je nesmysl. Zkuste se lidem radši dívat do očí > je v tom rozdíl.

Přítelkyně je rozumná, že "nepodléhá módě" a nedělá nesmysly.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Na mně to dělá dojem, že se nehádáte spolu, ale že vy řvete na ni. Kdyby i ona měla možnost něco říkat, koukala by na vás a ne "do nebe". Takhle útrpně čeká, až toho vy necháte. Chlape, tak toho nechte; na ženský se neřve, to je ostuda... Ida

hodnocení

2x

Pohled vzhůru většinou znamená vybavování, např. vzpomínky.

Ale pokud se tak slečna chová při hádce, spíš to vyjádřuje "nechci tě ani vidět", respektive "nechci s tebou komunikovat" - pro jakýkoli rozhovor je pohled do očí dost podstatný. Kdyby oči sklopila, dostane se (byť nevědomě) do submisivního postavení, zavřené oči by vás pravděpodobně "vytočily" ještě víc.

makronek
hodnocení

Děkuji za rozumnou odpověď

hodnocení

0x

Dobrý den. Třeba v duchu během hádky počítá do deseti, aby se nenechala vyprovokovat a neřekla něco, co by vás mohlo pak mrzet oba dva.:)

makronek
hodnocení

Já na ženu nekricim. Miluji ji. Jen mne zajmalo proč při běžné hádce (nic vážného) ona při projevu nekouká do očí ale oči má zamiřene nahoru

meera
hodnocení

0x

nebo by to chtělo vymalovat strop

Nad tím se nepřemýšlí při hádce, ale při úplně opačném konání *smich*

liska5
31.10.18 21:41

hodnocení

0x

No, tak tohle důvěrně znám, když se dohaduji se synem. Já také začnu koukat do stropu, což ho šíleně rozčiluje. Dělám to proto, že to je pořád stejné a znám už celý "hádací proces" nazpaměť ;). Tak když už toho mám až po krk, tak právě přestanu odpovídat a začnu koukat někam mimo něj a tím mu dám najevo, že vlastně čekám až se unaví, vykecá a nechá toho. A tento manévr vždycky funguje spolehlivě. Ale nesmím se nechat vytočit a nesmím mít ani jedinou připomínku. Prostě mlčet a koukat mimo. *ticho*Někdy ten stoický klid dá teda zabrat, protože to co z něho v rozčilení vypadne za koniny, je na pár facek. :-D

hodnocení

0x

Toto gesto bych trochu neslušně přeložil jako "myslet si o prdeli". Nechává vás vykecat a myslí na něco jiného.

iks
hodnocení

0x

Myslí si, je tohleto možné. Když jsem jezdila v autoškole, tak někdy toto při jízdě dělal učitel. *smich* Dnes už a něho mávám ze svého auta.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, Vaše přítelkyně "obrací oči v sloup" = v tu chvíli si o Vás myslí něco hodně nehezkého (patrně výraz, který zde nelze napsat), ale ještě chvilku to vydrží poslouchat. Zdravím!

P.S. I hádka vyžaduje cvik a zkušenosti (jestli má něco vyřešit).

liska5
hodnocení

0x

Neznamenaj ty oči k nebi: "Ježišmarjá, zasé! Prosímtě, dej s tim pokój!..

To snad není pravda, on musí pořád remcat... Fu!"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]