Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jsem 16-ti letý kluk co se rozešel nedávno kvůli své holce, která má problémy s rodinou...
Zakazovali jí všechno, chodit ven nesměla, volat si také nemohla, prostě měla omezený život. Já to chápal a tak jsme se nakonec rozhodli, že se rozejdeme, aby ona nemusela mít neustálé stresy nad tím, jak a kdy mi zavolat nebo se sejít...
Pár dnů na to, mě to začalo trápit a nevím jak se s tím vypořádat... I s ní jsme si o tom popovídali a jí to taky mrzí, že se musela rozhodnout kvůli někomu jinému, než sobě. Pořád se milujeme a říkáme si, že bychom se mohli znovu vrátit za 2-3 roky ale nevím, jestli tehdy už bude moc pozdě...
Budu velice rád za jakoukoliv odpověď, protože fakt nevím jak mohu vyřešit moje trápení a nechtěl bych si začít hledat novou slečnu jenom kvůli tomu, že nejsem s ní, protože stále věřím že se v budoucnu vrátíme.
Děkuji,
Kárl.
Dobrý den. Neuvedl jste věk té slečny. Ale pokud pro Vás bylo cokoliv takovu překážkou, že jste volil raději rozchod, pak si hledejte vhodnější partnerku. Pokud o sebe dva lidé stojí a mají se rádi, pak hledají obvykle cestu k sobě, ne naopak. Na vztah zřejmě nejste zralí a připravení ještě ani jeden.
Kárle,
není moc pravděpodobné, že byste se k sobě po dvou až třech letech vrátili. Pravděpodobnější je, že po tak dlouhé době budete každý mít vztah s někým jiným.
Chcete-li být spolu, pak teď.
Kdyby ta dívka o tebe opravdu stála, promluvila by si s rodiči, seznámila by je s tebou, aby věděli, že jsi slušný kluk, že o ni nemusí mít obavy.
Poznámka: Nerozešel ses kvůli své holce, která má problémy s rodinou, ani kvůli její rodině. Rozchod jsi inicioval proto, že ti něco vadilo. (Vadilo to tobě.)
Zdravím. Asi by ses tím neměl tolik trápit. Tobě je 16 let, té dívce, předpokládám, bude stejně, nebo ještě míň, takže jste oba děti, naprosto nevyzrálé děti, ovšem schopné sexuálního života se všemi nástrahami a problémy, které k tomu patří. A to, že se rodičům té dívky vaše "chození", hodinové a hodinové telefonáty kdykoliv a stálé "courání" povenku nelíbilo a zasahovali do toho, úplně chápu. Jsou to dospělí lidé a mají za svou dceru odpovědnost. Když ji potkáš, usměj se na ni a mile ji pozdrav, ať ví, že na ni nejsi naštvaný. Žij si svůj život bez ní, vzpomínej na to hezké, co jste spolu měli, a pokud máte "ve hvězdách psáno", že patříte k sobě, pak se v dospělosti jistě sejdete. Ida
Jestli je to ta pravá, tak se vyplatí počkat a vrátit se k sobě za pár let... Spousta lidí se vídala třeba jednou za rok a vydrželo jim to.. Např. dřív 2 roky vojna 500km daleko a domů jednou za půl roku na víkend... A dost lidí to vydrželo. Dnes je módní střídat holky jak ponožky, ale to mi přijde ujeté..
Před lety, jsem se znal s jednou Janou z Havířova. Měla to samé. V osm hodin musela být doma. Přes léto v devět hodin. Byla to normální holka, pěkné boky a velké prsa. Nevím jak dnes, ale po 18 narozeninách se utrhla z řetězu.
Zajímalo by mě, jak je na tom dnes, jestli vůbec ještě žije.
Není co řešit. Prostě ji to s tebou přestalo bavit a problémy s rodinou jsou dobrá výmluva. Tam, kde je láska, se řešení vždycky najde, ale tady nic takového nevidím. Takža zapomeň ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.