Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plnění obálek ll - DENIS VINČEK

Od: davids* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den ,dostal se mi do ruky leták plnění obálek za 3000 kč týdně.Před rokem se to tu řešilo ,jestli je to podvod nebo ne.Ejhle obálka se ukázale dnes ve schránce .Tak nevim ,co je pravda.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michala*
hodnocení

2x

Kdyby to byla pravda, tak věřte, že nebudou rozdávat letáky do schránek, protože by byly davy zájemců a nebudou mít potřebu shánět lidi. Takovýmto nesmyslům se vyhněte velkým obloukem!

kytka*
hodnocení

0x

Stále se to tu řeší ,dnes se to tu zrovna psalo. JE TO PODVOD -hlavně neposílejte žádné pení*modla*ze

doplněno 26.01.10 17:34:

jestli chcete mermomocí peníze poslat ,pošlu Vám mé číslo účtu/ díky předem

help*
hodnocení

0x

Uf, jestli máte zbytečné peníze a ještě jste si na tyhle notoricky známé podvody neudělala protilátky, ač jsou už staré přes 20 let, pošlete ty peníze radši na nějajou charitu.

davids*
hodnocení

takže tyto lidé si dělají "z nás pracujících " prdel .no výborně ,třebva se odstěhovat odsut.

help*

Ne, třeba používat zdravý rozum a přestat si myslet, že někde je ideální svět. Lidé jsou všude stejní, neexistuje žádný ráj, kde by mávali palmovou ratolestí a byli všichni jen hodní a slušní, bohužel.

hodnocení

0x

Výdělek je založen zase na nabízení plnění obálek "ničím" a tak furt dokola.

mamina1*
hodnocení

0x
Dobrý den dnes se mi dostal do ruky ten samý leták od pana Vinčeka,ještě že existuje ten internet jinak by se člověk nedozvěděl jací jsou mezi lotři.Já už jsem bohužel také jednou nalétla jsem na MD a potřebuji přivýdělek,jednalo se o montování propisek (paní Vladka Kubínová Vladkakubin@seznam.cz)paní Kubínová požadovala 500kč jako zálohu na materiál který mi pošle,že prý se jí stávalo že si lidé materiál nechávaly a ona na tom prodělávala,když mi práce nebude vyhovovat tak peníze vrátí.Argumenty byly docela přesvědčivé tak jsem peníze poslala,Od té doby se paní Kubínová neozvala ,peníze nikde a práce také ne.Nemáte někdo také zkušenosti s touto paní?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]