Nejste přihlášen/a.
Jenze to rano se mi pritel ozval ze by se chtel videt. Tak jsme se videli a od te doby se vidame pravidelne. Zajimavou veci na tom je ale to ze se nevidame jako pratele ale spis jako partneri. Pri privitani si dame pusu. Pusu si dame za cely den nekolikrat. Nekolikrat jsme se od te doby spolu i vyspali.
Ale on tvrdi ze spolu nejsme. Ze me ma rad ale nerekl ze by me miloval. A ze to ve vztahu rikal casto vetu “miluji te”.
Tvrdi ze vztah nechce ze chce byt sam a ze mu tak vyhovuje.
Cele dva mesice od rozchodu nas ale doprovazi spory.
On zarli na kazdeho meho kolegu z prace. Na me kamarady. Neustale zarli a hlida si me. Ja samozrejme nejsem svatousek a svym zpusobem si hlidam i jeho a zarlime tak vzajeme.
Jenomze to je to co nechapu. On mi rekl ze me nechce ztratit a ze nedokaze byt jen kamarad a tak pokracujeme touhle cestou.
Nevim jak to vsechno vnimat. Docela me to uzira.
Nevim jestli je to vyuzivani ale to si nemyslim. Nic s nikym nema a o nikoho se nesnazi. Je prakticky veskery volny cas se mnou.
Jsem z toho zmatena.
Jak to citite vy? Docela me to uzira. Ja ho jeste miluji.
2x
Zdravím. Jste oba dva stejní. Nemůžete být spolu ani bez sebe. Partner není majetek, měli byste se přestat hlídat navzájem a žít si každý po svém. Stejně to tak jednou dopadne. Ale asi vám to vyhovuje oběma. On vztah s Vámi nechce, takže s tím se smiřte, to se nezmění. City se vynutit nedají. Pokud Vás to užírá, přestaňte se s ním intimně stýkat. Jinak Vás to bude užírat stále. Ale je to Váš život...
doplněno 30.10.18 10:31: To on me ani tak na sex nema. Jak jsem napsala vyse a nikam si neodskakuje to vim. Vsechny holky nechava byt.
Je to majetnickej srab. Mojí kolegyni si takhle drží v záloze jeden pan ředitel už 6 let - a celou dobu s ní vůbec nespí, jen jí chce mít v záloze, vlastnit ji. Rada: neorientuj se podle toho, co říká, ale podle toho, co dělá. A osobně bych vyřadila domněnky, že nikde bokem nikoho nemá - asi s nim nejsi 24h, že ne.
Nesel. Mohl. Ja se vazne o tohle nebojim. Znam ho. Byli jsme spolu dlouho neni na sex ani na ty ulety.
A jsem s nim prakticky stale behem casu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.