Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohled na celou vec

Od: spoost odpovědí: 9 změna:
Dobrý den. Celkem mě trápí jedna věc a nemůžu na ni získat odpověď. Věc je taková že s přítelem jsme se před dvěma měsíci rozešli. Jemu prý nevyhovoval vztah jaký byl a ještě nejáké důvody. Rozešli jsme se v dobrém a dál to neřešili. Mě to hodně sebralo ale chtěla jsem se přes to dostat. Následovalo pár pratelskych schuzek kde jsme jen resili nas rozchod. Pak jsme si dali asi tyden pauzu a nevideli se, az do doby nez jsme se potkali na jedné zabave. Co cert nechtel ta jsme si zacli povidat a v oboustrane opilosti jsme se zacli libat. Neresila jsem to a rano to brala tak ze jsme byli opili.
Jenze to rano se mi pritel ozval ze by se chtel videt. Tak jsme se videli a od te doby se vidame pravidelne. Zajimavou veci na tom je ale to ze se nevidame jako pratele ale spis jako partneri. Pri privitani si dame pusu. Pusu si dame za cely den nekolikrat. Nekolikrat jsme se od te doby spolu i vyspali.
Ale on tvrdi ze spolu nejsme. Ze me ma rad ale nerekl ze by me miloval. A ze to ve vztahu rikal casto vetu “miluji te”.
Tvrdi ze vztah nechce ze chce byt sam a ze mu tak vyhovuje.
Cele dva mesice od rozchodu nas ale doprovazi spory.
On zarli na kazdeho meho kolegu z prace. Na me kamarady. Neustale zarli a hlida si me. Ja samozrejme nejsem svatousek a svym zpusobem si hlidam i jeho a zarlime tak vzajeme.
Jenomze to je to co nechapu. On mi rekl ze me nechce ztratit a ze nedokaze byt jen kamarad a tak pokracujeme touhle cestou.
Nevim jak to vsechno vnimat. Docela me to uzira.
Nevim jestli je to vyuzivani ale to si nemyslim. Nic s nikym nema a o nikoho se nesnazi. Je prakticky veskery volny cas se mnou.
Jsem z toho zmatena.
Jak to citite vy? Docela me to uzira. Ja ho jeste miluji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Jste oba dva stejní. Nemůžete být spolu ani bez sebe. Partner není majetek, měli byste se přestat hlídat navzájem a žít si každý po svém. Stejně to tak jednou dopadne. Ale asi vám to vyhovuje oběma. On vztah s Vámi nechce, takže s tím se smiřte, to se nezmění. City se vynutit nedají. Pokud Vás to užírá, přestaňte se s ním intimně stýkat. Jinak Vás to bude užírat stále. Ale je to Váš život...

spoost
hodnocení

To jsme si jednou rekli. Ze nemuzeme bez sebe byt. On ke me city chova. Nerozbrecel by se jen tak. Je to silnej chlap a kdykoliv jde o me neudrzi se. Sam to nerekne ale je to tam. A nemuzeme bez sebe byt. Ale on proste ten vztah nechce a je se mnou takhle. Boli me to ale jsem s nim a to mi staci uvidim jak to pujde dal ale myslim si ze to dlouho nevydrzim.

da
hodnocení

0x

Můj náhled je, že se nechová jako chlap. A jo, využívá tě. Nejspíš se bojí samoty a dlouhýho období bez sexu, tak si tě nechává v záloze. Záleží na tom, jestli ti vyhovuje bejt záloha. Chtěla bych od něj jasný stanovisko. Když se bude vykrucovat, udělat nekompromisní pápá.

figurek*
hodnocení

0x

jj. Taky byste už mohla vědět, že když vám chlap navykládá něco ve stylu že vás potřebuje, ale že se nechce vázat, pak to obvykle znamená dvě věci.

1/ má vás na sex

2/ občas si chce odskočit někam jinam za někým jiným

spoost
hodnocení

Ja nevim jestli to nazyvat vyuzivanim. Ja se s nim nekolikrat kvuli tomu pohadala a celkove me proste nemuze opustit. Nikoho si nehleda a neustale zarli. Minule jsem ho dohnala az k slzam. Tam musi byt preci nejaky cit spis nez vyuziti. O sex ani moc nejde. Za dva mesice jsme spolu spali dvakrat.
doplněno 30.10.18 10:31: To on me ani tak na sex nema. Jak jsem napsala vyse a nikam si neodskakuje to vim. Vsechny holky nechava byt.
da

Je to majetnickej srab. Mojí kolegyni si takhle drží v záloze jeden pan ředitel už 6 let - a celou dobu s ní vůbec nespí, jen jí chce mít v záloze, vlastnit ji. Rada: neorientuj se podle toho, co říká, ale podle toho, co dělá. A osobně bych vyřadila domněnky, že nikde bokem nikoho nemá - asi s nim nejsi 24h, že ne.

spoost
hodnocení

Ja si ho hlidam a on vazne s nikym nic nema. Kdyz nemuzu mit neco s nekym ja tak on take ne. A jednou jsem mela strasne deprese tak jsem za nim poslala na test kamaradku ktera je vazne kocka aby ho pozvala na rande (on ji nezna). Kdyby na to kyvnul chtela jsem to ukoncit. On se s ni ani nebavil a rekl ji ze ji nebude vysvetlovat proc ale nechce jit.
Nesel. Mohl. Ja se vazne o tohle nebojim. Znam ho. Byli jsme spolu dlouho neni na sex ani na ty ulety.
A jsem s nim prakticky stale behem casu.
da

Dovolí si k tobě jen to, co si necháš líbit. Nemusí mít milenku, ale to nic nemění na tom, že s tebou vorá. Nedospělí jste ale oba, jak tak koukám na ten test s kamarádkou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]