Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc s identifikací písničky.
Na hitrádiu párkrát hráli písničku, zpívanou slovenkou, kde kousek textu v refrénu je "strom na hore" - a název hory - nějaký šílený název k nezapamatování.
Písnička je současná, (ačkoliv možná natočená 2000+).
Děkuji
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
72mona3*
2x
Horehronie. Horní Pohroní česky.
Píseň od Kristíny. Ale vlastně nevím, že by tam bylo něco o stromu. M.
72mona3*
Neznám celý text slovo od slova, pamatuju si pouze: keď sa slnko skloní na Horehroní... Ale píseň jsem identifikovala, nebo ne? ![:-P :-P]()
farm
2x
Písnička se jakoby rozléhá po kopcích, také se mi líbí. Horehronie je horní část povodí řeky Hronu. Okres Banská Bystrica, Nízké Tatry. brezno.dnes24.sk/... stromy sú na Horehroní,... hudba.zoznam.sk/... - Horehronie (text piesne)Keď sa slnko skloní na Horehroní,chce sa mi spievať,zomrieť aj žiť.Keď sa slnko skloní na Horehroní,túžim sa k nebu priblížiť.Na tráve ležím a snívam,o čom sama neviem.V tom vánku,čo ma kolíše,keď je slnko najnižšie.Najkrajšie stromy sú na Horehroní,to tiché bratstvo vraví mi poď.Sem sa vždy vrátim,keď ma niečo zroní.Vravia to stromy z pliec to zhoď.Na tráve ležím a snívam,o čom sama neviem.V tom vánku,čo ma kolíše,keď je slnko najnižšie.oh-oh-laj-laj--...Keď sa slnko skloní na Horehroní,tam niekde v ďiaľke náš zvon zvoní.Keď má ma to bolieť,tak nech ma bolí,raz sa to stratí do čiernej hory.Na tráve ležím a snívam,oči tíško plačú,V tom vánku,čo ma kolíše,keď je slnko najnižšie. (2x)la-la-la--...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]