Nejste přihlášen/a.
Není to divný. Někomu se líbí "drsňáci" a někomu jemné typy. Každý máme jiný vkus. Ale dávej pozor, aby ten jemný chlapec s dlouhými vlasy byl také férový a spolehlivý kluk.
Také si myslím, že jsi ještě hodně mladá. Jestli jsi hetero nebo ne, poznáš časem.
@BabkazOV má pravdu > až potkáš toho pravého, poznáš to. A nebudeš se potřebovat ptát ostatních, jestli je něco divné nebo normální (= řešit nesmysly).
Evidentně jsi mladičkou dívkou. V tom případě je divné, že skoro ve 02 hodiny ráno nespíš. Jakmile v noci nebudeš spát, navodíš si poruchu spánku, přes den budeš mít černé myšlenky a deprese a budeš řešit naprosté nesmysly. Už jsi velká holka, už bys měla vědět, že mozek a tělo potřebují pravidelný spánek stejně jako vzduch, vodu a jídlo, aby se mohlo správně vyvíjet a správně fungovat. Tuhle otázku odlož, srdíčko a tělo ti odpoví samo, až přijde ten správný mužský.
Satame, se vší úctou, ale nemám potřebu vám vysvětlovat to, co jsem napsala. Odpovídala jsem tazatelce a je to pouze mezi námi děvčaty.
Babko, ujasni si pojmy. Tak je mladičká dívka nebo velká holka? A že ve dvě ráno nespí není předmětem diskuze, je to jen její věc. Otázka zněla úplně jinak, já jsem už snad vyčerpávajícím způsobem odpověděl, ale tady odpověď na její dotaz postrádám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.