Nejste přihlášen/a.
Měla jsem zaměstnavatelku v MŠ která si brala půjčky na zaměstnance z FKSP.
Nikdo nic nevěděl až když zemřela tak se na to přišlo.
Podpisy jsou falešné ale přesto máme strach že to budou chtít od nás vymáhat.
Prosím existuje promlčecí doba na půjčky?
Děkuji Pajka
Ale ředitelka zemřela kdo břebírá zodpovědnost manžel? Nás je osm co jsme jako ¨dlužnici, podle papíru nám měla dávat socialní vypomoc, ja bych to mělá dostat vroce2000, Je zodpovědná i učetni která nas neupozornila že něco dlužime vždyt to je sedm let.
Zdravím vás aděkuji za odpověd.nejdřiv vám chci napsat že jsem nikdy nežadala ani n ečerpala žádnou pujčku.¨
Ale podle papíru jsem v roce 2000 čerpala 5000 av roce 2002 dalších 5000.
Ostatní zaměstnanci taky nikdy nežadali ale mají platit asi každy 10000. je nás 8 a 5 s toho už je v ducho du jsou stoho všichni neštatni. Všichni to měli čerpat v2002 . Obecní Uřad s námi nechce vubec mluvit.
Je to normalní pujčka.udajně vyplacena na hotovosti.
když někdo zemře tak dluhy někdo musí přebrat.? Mame stoho opravdu strach.Podpisy jsou falešne ale dokonale, musela je okopirovat.Jak se to pozná? děkují pajka
Zdravím, je to celé dost zamotané, ale jak jsem již uvedl, bývalá ředitelka se dle vašeho popisu dopustila trestného činu podvodu podle § 250 odst. 1, možná odst. 2 tr. zákona, (to podle způsobené škody). Poškozeným v tomto jednání bude zřejmě Obecní úřad. Co se týče náhrady škody, ředitelka zemřela a dluhy možná přejdou v občanskoprávním řízení na manžela (ale to přesně nevím). To, že se s Vámi Obecní úřad nechce vůbec bavit, to znamená, že již po Vás chce peníze zpět, nebo to je tak, že bývalá ředitelka si podvodně vzala půjčky na Vás a tyto potom splácela než zemřela a nyní je nemá již kdo splácet? Obecní úřad zřejmě bude nucen podat trestní oznámení, (to bude asi na Vás, když si to nenechá vysvětlit, budou z Vás podezřelý) budou následovat výslechy, přičemž budete pak požadovat provedení důkazu - expertízu ručního písma. Ale jak říkám, buďte v klidu. Z těchto Vašich zpráv je to opravdu těžké něco psát, je toho tak málo popsáno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.