Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jmenuji se Matěj, je mi 15 let takže už mohu začít se "sexuálním životem", jde o to, že na žaludu penisu konkrétně na ústí močové trubice (pár milimetrů od ni) se nachází taková boulička.. Je tmavší barvy než celý žalud penisu a docela mě trápí co by to mohlo být? Na dotyk to nějak zvláštně nebolí. Normální to asi není.. Takže se tedy obávám co to je.. Z toho důvodu se zatím nechci vázat z žádnou holkou, jelikož nevím co přesně to je.. Popřípadě jak si mohu pomoci nebo jak mám dále pokračovat..
Budu moc rád za každou odpověď!
Dobrý den, pokud to nemáte od narození a vytvořilo se to později, tak to normální není, resp. může to být neškodný kožní defekt (piha či bradavička) nebo také závažné onemocnění (bujení) - zkuste překonat stud a ukažte to u lékaře (přes internet Vám stejně nikdo neřekne přesnou diagnózu). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.