Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průkazové foto

Od: sss odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
V pondělí v 10 hodin mám schůzi a mimoto mám přinést i průkazové foto
Problém je v tom že jsem si je tenhle týden dělal a ztratily se nadobro
V Liberci budu asi kolem 7 hodin ráno nevíte kde se dá tam narychlo sehnat fotografie a kolik stojí děkuji
Jedná se o nábor k armádě ( aktivní záloha) takže první trapas na světě kvůli fotce

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Fotolab Liberec na Soukenném nám. 669, Foto Funke, Palachova 1404/2, Media Foto , Jilmová 238/1, začínají v 9 h.

V Obchodním centru NISA by měl být automat - kabinka na průkazková fota. Jen je třeba si ověřit, zda to je pořád aktuální. Jinak pořád hledejte ty své původní fotky..

liska5

Koukám, že tam je otevřeno taky až v 9 h. Zadejte si stanoviště fotoautomatů a třeba z bydliště máte cestu kolem nějakého z nich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]