Dobrý den, v úterý mám naplánovanou operaci kolena . Operace zpevnění vazů..odebrání šlachy pod kolenem a připevnění na hoře. Tedy se ptám co teď? Ptala jsem se praktického lékaře a on my jen řekl že ať doufám že se nic nestane . Stalo se co teď?
Dobrý den. Zavolejte si tam, kde Vás budou operovat a zeptejte se jak moc menstruace vadí a zda bude nutné operaci přeložit na jiný termín. Lékařům menstruace vadí k vůli srážlivosti krve - ta během menstruace poklesá a mohly by tudíž nastat komplikace.
Nedělají plánované operace z důvodu menstruace a s ní spojené údajně větší krvácivosti a pak vám stejně píchnou před operací injekci na ředění krve, aby předešli problémům s trombózou. A když přijde holka rozsekaná po autonehodě, kde opravdu hrozí krvácení, ne jako když se vám pošťourají v koleně, operují menstruace nemenstruace, protože prostě musí. Pokud nemáte naprosto přesnou menstruaci díky antikoncepci, může se stát, že vás neodoperují nikdy, protože se s jejich objednací lhůtou zkrátka nikdy netrefí. No prostě já jim kdysi menstruaci zamlčela. Neobtěžuje mě, prakticky o ní nevím, byla to druhá půlka a jednalo se o trhání osmiček v narkóze, což jsem už znala. Však se nám pořád snaží společnost vnutit, že menstruace je fyziologický stav, který ženu nijak neomezuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.