Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vážně fungují tyhle balicí techniky?

Od: lelje odpovědí: 7 změna:
Prej: dívej se mu do očí, usmivej se. Jako tohle jsem omylem dělala na některý kluky, a pak jsem je sbalila, ale teď se mi líbí jeden, kterej pomalu ani neví že existuju a zřídka kdy se na mě koukne, třeba jen omylem... Což je na chvíli a já se na něj nemůžu ani usmát... Nevíte jak ho sbalit? Pomalu ho nemám ani jak oslovit a tak... Chtěla bych ho spíš poznat...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ona ta technika pohledů a úsměvů funguje jen pokud je zájem oboustranný. Pokud chcete dát najevo svůj zájem o někoho, kdo si Vás prozatím ani nevšiml, pak to musíte zkusit s tou komunikací. Jistě se nějaká příležitost najde. Jinak hodně záleží i na tom co z Vás vyzařuje a jaký děláte dojem celkově - nejen vzhledem a oblečením, ale především chováním, vyjadřováním atd.

ladinpraha*
hodnocení

4x

No, jestli rovnou sbalit, to tedy nevím. Ale jak ho zaujmout, to vím naprosto spolehlivě. Předlož mu tu hromadu otázek, které jsi napsala sem. A když s ním ještě probereš odpovědi zdejších rádců, tak máte o čem diskutovat do aleluja. *nevi*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jsou i jiné "balící" techniky a kde selže úsměv, tak třeba zabere pochvala či jídlo. Můžete před tím chlapcem sehrát ženu v nesnázích a požádat ho o pomoc - např. Vám vypadla karta z mobilu a Vy fakt nevíte, jak ji tam dostat zpět. Pokud "závadu" opraví (třeba mu trochu napovíte), tak ho pochválíte a budete děkovat, že jste ho potkala a zbavil Vás problému. No, a další možnost je, že doma napečete a vzorek mu nabídnete ochutnat. Jde o první kontakt a potom přes ten úsměv už snad zabere. Zdravím!

momenom
hodnocení

0x

Do té doby jsi "balila" jen Ty . . .

a teď bys byla "ráda sbalena" . . .?

Můj právník říká, že "nejlepší lež je čistá pravda" . . .

A moje velmi dobrá kamarádka říká, že "otázkou riskuji jen odpověď" . . .

Takže "zariskuj" a prostě mu řekni : Ráda bych Tě více poznala . . .

(Čímž pravdivou otázkou jen riskuješ pravdivou odpověď)

A uvidíš, jak to dopadne . . .

Držím palce

Pavel

still10k*
hodnocení

0x

Třeba si nevšímá jen zdánlivě. I muži umí vycítit mnohé i ze zdánlivých maličkostí, někdy nám stačí jeden pohled a víme o co go. Třeba vás vidí o to víc, že nekouká. Nechce to třeba uspěchat, nebo zkazit, necítí se na to. Nějak ho povzbuďte k hovoru, třeba mu omylem šlápněte na nohu. To hned může zahrát borce, že ho to ani moc nebolí a je to... Ale ne že mu na tu hnátu skočíte ze dvou metrů v martenskách! Prostě jen tak jemně :)

majsterjoe*
hodnocení

0x

Já bych byl šťastný,kdyby mě balila ženská. *srdce*

hodnocení

0x

@lelje - Chtěla bych ho spíš poznat...

Hm... a co když nechce poznat on vás? Taky jedna z možností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]