Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč jsem tak vztahovačná

Od: alice* odpovědí: 10 změna:

Dotazů jako píši já je tu asi stovky, ale potřebuji si postěžovat, vypsat se z toho...

Narazila jsem na fajn kluka, se kterým si píši již delší dobu. Bydlí kousek ode mě. Na nějakou dobu jsme se odmlčeli ale začali jsme si dál psát. Mě je 20, jemu 23. Celkem jsme si rozuměli, ale mluvíli jsme spíše ironicky, měli jsme narážky na sebe, ale vše v rámci srandy, oba jsme věděli, že ten druhý to nemyslí vážně. Začal mi psát o tom, jestli najde u mě lásku a jestli nezajdeme na kafe. To pozvání na kafe bych brala, ale o té lásce mi to přišlo zvláštní, nevím, jestli to nemyslel jen v legraci, což by mi přišlo hloupé, o takových věcech se nežertuje. Nevím, co se stalo, ale normálně jsme se bavili dál a najednou přestal reagovat. Je to skoro 2 dny. Důvodů může být spousta od toho, že je v práci a nemá čas přes to, že si možná řekl, že to se mnou nemá smysl. Může se ozvat ještě dnes nebo zítra, nebo už vůbec. Jsem hrozně vztahovačná a okamžitě hledám chybu u sebe, že já jsem napsala něco špatného, že já vše pokazila a uvnitř si hrozně moc nadávám a cítím se hrozně - nejraději bych brečela. Sice nevím proč se odmlčel, ale vidím chybu jen u sebe. Napsat mu jako první se mi nechce, přijde mi to hloupé, že on třeba nemá zájem a můj pokus o kontaktování by mohl brát jako dolejzání.

Díky za možnost se svěřit, nevím, proč stále hledám chybu na mé straně. Může tam být, ale nemusí...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím. Vždyť píšete, že jste se na nějaký čas odmlčeli i předtím. Berte to tak, že třeba nemá čas a není jeho povinnost se Vám ozývat. On i flirt přes pc unaví, když se neposouvá někam dál... On chce třeba žít více v realitě a hledá něco jiného než mu můžete nabídnout Vy. Bylo to jeho rozhodnutí utnout konverzaci mezi vámi bez vysvětlení. Tak proč se z toho obviňujete Vy? Pod pojmem vztahovačnost si představuji něco jiného. Vy asi máte hodně nízké sebevědomí.

hodnocení

1x
Problém dnešní doby. Bydlíte od sebe kousek a píšete si... To za nás nebylo a jak nám bylo fajn :)

liska5
hodnocení

0x

Tak napište taky nějakou humornou zprávičku."Tak co je s tím kafem?! " Chybu nehledejte ani v jednom z Vás. To nedorozumění vyplývá z toho, že se vlastně neznáte. Třeba si takhle psal nejen s Vámi. Prostě vezměte to sportovně a s humorem. Vždyť vlasně nic nebylo.

alice*
hodnocení

Je pravda, že nic nebylo, ale zahřála mě u srdíčka ta představa, že by nám to třeba vyšlo :)

vernon
hodnocení

0x
Samozřejmě, že je chyba na tvé straně...
alice*
hodnocení

Vysvětlení? - Ironie? :D

Možná nejen ironie - s přístupem "okamžitě hledám chybu u sebe" bude na vaší straně vždycky.

72mona3*
hodnocení

0x
Být vztahovačný podle mě znamená něco jiného. ;)
Já bych mu klidně napsala, za zkoušku nic nedáte. Není třeba se cítit nějak nejistě. M.
alice*
26.10.18 19:47
hodnocení

Díky :)

kavicka
hodnocení

0x

Nepíšete, co jste mu odpověděla.

Zeptal se, jestli u Vás najde lásku a že zajdete na kafíčko. A Vaše reakce byla jaká?

Nám tady píšete, že kávu byste brala, ale o tom druhém se přece nežertuje. A to jste mu odpověděla?

Vy jste měla spontánně zareagovat, že lásky máte na rozdávání a káva se určitě hodí.

A teď se trápíte, že byste přece jenom ráda.

Měl snad přijít s kytkou a žádat o schůzku?

Kluka, který bere život trošku ve srandě a sportovně, aby člověk pohledal.

Tak se sejděte opravdu naživo a přestaňte si psát, jak tady již někdo radil.

A pocit, že dolejzáte hoďte za hlavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vztahovačná
Otázky na téma vztahovačnost
Otázky na téma vztahovačný

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]