Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesivé černé boláky v ústech

Od: rodney odpovědí: 6 změna:

Zdravím, v ústech se mi objevily černé boláky (vředy?), které jsem tam ještě včera neměl. Hodně mě bolí a uvnitř pusy vypadají jako dvě malá klíšťata, bolestivá je i dáseň a zub. Nechci tu být za exota ale myslíte, že to může být tím kančím gulášem, který jsem si dal? Protože do té doby mě nic neboleo a ani jsem neměl tento problém.. Nikdy s emi nic podobného nestlao ještě.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

2x

Jedině k lékaři, a to fofrem. Kančím gulášem to asi nebude, ten prošel vařením. Nechci strašit, ale v poslední době se prý objevují v ústech vředy syfilisu, které mají temně fialovou barvu, a které se dřív tvořily jen na intimních místech. Takže doktora co nejdřív. Ida

rodney
hodnocení

Opravdu? Já jsme bez partnerky a nic jsem s žádnou slečnou krom polibku neměl v současné době a nic jiného se mi po těle netvoří. Temně fialová barva to nebyla, byla černá a včera večer už boláky opadly. Přesto děkuji za reakci :).

lidus*

Ráno hrůza a večer vyléčený? Nedivte se, že vám to nežeru.

hodnocení

2x

To budou afty. Je to sražená krev. Za pár dní by to mělo přejít samo, pokud se objevilo poprvé. Ale afty nejsou na dásních, jsou na vnitřní straně tváře, v puse. Nevím jak to popsat. ;) A klidně by to mohla být reakce na ten kančí guláš. Třeba tam bylo koření, které Vám zrovna nesedlo. Také se mi to někdy stane. To, že Vás bolí dáseň, tak to může být od toho zbu a nemá to nic společného, jen se to projevilo najednou. Pokud teda dobře rozumím a nemáte přímo na dásni nějaké černé boláky. To by bylo špatné a musíte s tím k zubaři.

pecka*
hodnocení

0x

Afty.. přítelkyně na to dlouho trpěla a vim, že ji pomohla obyčejná fialka .. sice jsem se ji párkrát po ránu hodně lekl, ale mělo to svůj účinek :D už ji to zas mele jako vždycky

Genciálová violeť mi nikdy na afty nepomohla, jen bylo vše zmachané i já. Vždy jsem si koupila v lékárně gel Mundisal, navíc místa znecitliví, takže se v pohodě najíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]