Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vojenská přehlídka v televizi

Od: zmatenka® odpovědí: 4 změna:

"Armáda chystá na 28. října největší přehlídku v novodobé historii země" K připomenutí 100. výročí vzniku samostatného Československa se v Praze 28. října uskuteční slavnostní vojenská přehlídka. Armáda si připomene svou historii i současnost. Po Evropské třídě bude pochodovat 2151 příslušníků bezpečnostních sborů a projede po ní i 236 kusů techniky. Armáda slibuje, že rozsahem bude akce výrazně větší než poslední přehlídka, která se uskutečnila před deseti lety (citace ze stránek Novinky.cz).

Nevíte prosím někdo, jestli ji bude některá z televizí vysílat? Nikde v programech jsem to nenašla, ale něco mi mohlo uniknout.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Ano, na ČT24 to bude.

Ale vzhledem k velikosti naší armády bych doporučil pořad si nahrát...a potom pouštět zpomaleně. Ať z toho něco máte:)

26.10.18 20:26

Heh *smich*

majsterjoe*
hodnocení

8x

Tak jste se špatně koukala. ČT24 má celodenní vysílání v rámci oslav 100. výročí a vojenská přehlídka je jedno z těch vysílání. Od 14.hodiny přímý přenos.

ceskatelevize.cz/...

hodnocení

Děkuji moc oběma! Nejen věcně, ale i vtipně jste reagovali, díky, poučila jsem se a ještě pobavila. Je fakt, že ČT24 jsem přehlédla kompletně. Není nad poradnu a její úžasné rádce! *palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]