Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych proadit, lze používat tuhý deodorant i na neoholené podpaží?
Jajda, být Vámi, tak to zkusím, tak velká investice to zase není a pak, můžete ho potom dát někomu z rodiny. Ale podle mne se Vám ten deodorant na ty chlupy jaksi nalepí a to nebude moc příjemné. Asi bude vhodnější ten spray. A také mne napadlo, že budete mít velkou spotřebu toho tuhého deodorantu, protože na chlupy ho budete asi muset dávat víc.
Dobrý den, teoreticky ano, ale ten s "kuličkou" Vám může chlup zachytit a potom je to docela bolestivý "rajc". Zdravím!
Na tuhle otázku se skoro slušně odpovědět nedá, ale nechci v této poradně mít zase problém, tak to otočím, každý normální, neboli běžný člověk, si na těle nic neholí, kromě vousů. To je příroda a tak by to mělo zůstat.
ferax : Normální člověk si neholí nic kromě vousů? Panebože! Nohy ( a myslím, že i jiná místa ) si holila i moje babička a ta byla ročník 1925 !
No někteří mají stále jako vzor USA a tam se například málokdo holí v podpaží.
Já jsem rád že se nemusím holit na něčí příkaz a že mám své ochlupení tak, jak chci já. A já se teda denně holit nehodlám. Nikde.
jezevec: otázku položil muž. Já tedy jako muž chlupy v podpaží mám... i kdekoliv jinde... Na určitých místech je pravidelně zkracuji (včetně podpaží), ale to neznamená, že tam nejsou. A opravdu si nemyslím, že by si valná většina mužů holila podpaží.
Pokud pamatujete na seriál Krok za krokem - tak tam v jednom díle říkali, že povinností ženy je starat se o domácnost a povinností chlapa je být chlupatý ..
Používám pouze tuhý deodorant - podpaží si neholím. Když se jednou za dva-tři roky prostě oholit musí, vadí mi pak další 2 týdny... než to doroste.
Používám Adidas nebo NIVEA, případně dle akce..
Myslím, že je každého věc, co si holí či neholí. Jestli dodržuje hygienické pravidla, tak to není určitě na závadu. A jezevče, pokud chceš být opravdu "in", tak se honem nech zarůst a neodsuzuj druhé jen proto, že mají o pár chlupů víc, než ty .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.