Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tuhý deodorant - neoholené podpaží?

Od: jajda* odpovědí: 14 změna:

Potřeboval bych proadit, lze používat tuhý deodorant i na neoholené podpaží?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Ano, nevidím v tom problém, pokud to není klubko chlupů přes které nelze deoderant nanést na pokožku.

hodnocení

1x

Jajda, být Vámi, tak to zkusím, tak velká investice to zase není a pak, můžete ho potom dát někomu z rodiny. Ale podle mne se Vám ten deodorant na ty chlupy jaksi nalepí a to nebude moc příjemné. Asi bude vhodnější ten spray. A také mne napadlo, že budete mít velkou spotřebu toho tuhého deodorantu, protože na chlupy ho budete asi muset dávat víc. ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, teoreticky ano, ale ten s "kuličkou" Vám může chlup zachytit a potom je to docela bolestivý "rajc". Zdravím!

jezevec*
hodnocení

0x

Odpovím otázkou - opravdu existuje někdo, kdo si v roce 2018 neholí podpaží? *co*

Na tuhle otázku se skoro slušně odpovědět nedá, ale nechci v této poradně mít zase problém, tak to otočím, každý normální, neboli běžný člověk, si na těle nic neholí, kromě vousů. To je příroda a tak by to mělo zůstat.

jezevec*

ferax : Normální člověk si neholí nic kromě vousů? Panebože! Nohy ( a myslím, že i jiná místa ) si holila i moje babička a ta byla ročník 1925 !

majsterjoe*

No někteří mají stále jako vzor USA a tam se například málokdo holí v podpaží.

Já jsem rád že se nemusím holit na něčí příkaz a že mám své ochlupení tak, jak chci já. A já se teda denně holit nehodlám. Nikde.

jezevec: otázku položil muž. Já tedy jako muž chlupy v podpaží mám... i kdekoliv jinde... Na určitých místech je pravidelně zkracuji (včetně podpaží), ale to neznamená, že tam nejsou. A opravdu si nemyslím, že by si valná většina mužů holila podpaží.

sebod*

Chlap bez chlupů není chlap *palec*

Pokud pamatujete na seriál Krok za krokem - tak tam v jednom díle říkali, že povinností ženy je starat se o domácnost a povinností chlapa je být chlupatý .. ;)

Ra, to máte pravdu, ale ne všude. Třeba například na zádech mě to nějak odpuzovalo. Prsa ano, třeba předloktí, ale ne záda. To vypadalo orangután...:-D

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

0x

Používám pouze tuhý deodorant - podpaží si neholím. Když se jednou za dva-tři roky prostě oholit musí, vadí mi pak další 2 týdny... než to doroste.

Používám Adidas nebo NIVEA, případně dle akce..

hodnocení

0x

Myslím, že je každého věc, co si holí či neholí. Jestli dodržuje hygienické pravidla, tak to není určitě na závadu. A jezevče, pokud chceš být opravdu "in", tak se honem nech zarůst a neodsuzuj druhé jen proto, že mají o pár chlupů víc, než ty ;).

ocko.tv/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]