Nejste přihlášen/a.
Švagr v srpnu při zvednání 70 - 100 kg břemen ucítil šílený tlak v hlavě, rychle se narovnal a zkolaboval formou epileptického záchvatu, bezvědomí, křeče. Záchvat dostal po 19 let, prášky nemusí brát 16 let. Všechna vyšetření CT, EEG, MR negativní, během těch vyšetření, která trvala 2 měsíce žádné léky, záchvat se neopakoval, omezil fyzickou zátěž, popíjí uklidnující čaje a je na tom kromě psychiky dobře. Lékař, ke kterému se v září kvůli tomu zaregistroval a provedl zmíněné vyšetření s negativním výsledkem ho šokoval, že musí brát prášky do konce života. Vyhláška v tomto případě spíše doporučuje nenasazení léčby a půl roku pozorování, než nasazení spousty vedlejších účinků pro člověka, který možná jen přecenil své síly při tahání břemen. Neznáte lékaře, který je lidský? Děkujeme
Má-li švagr o medikaci pochybnosti, může si prostřednictvím své zdravotní pojišťovny nechat doporučit jiného neurologa ke konzultaci. Kdyby švagrovi konzultující lékař vyhovoval, mohl by se s ním rovnou domluvit a přejít k němu. S tímto postupem mám dobrou zkušenost, má pojišťovna mi vždycky doporučila výborného lékaře.
Také by mne zajímala ta vyhláška...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.