Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amazon - smlouva na neurčito?

Od: rhuin odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, prosím vás, chtěl bych se zeptat, nedávno v Amazonu zvedali mzdy, byl jsem zde dříve na brigádě jako student a práce nebyla nejhorší. Jen nechci pracovat pod agenturou.. a tady je má otázka, všude je reklama, nastupte do Amazonu etc etc. jenže... na domovských stránkách amazonu, pozice skladníka odkazuje na 2 agentury, Adecco/Randstad...

Znamená to že nabízí pouze HPP? Nikde není napsáno, že bych nastupoval na určito/neurčito přímo jako kmenový zaměstnanec Amazonu, práce... kde mě po sezoně nebo při nedostatku zakázek vyhodí... by se mi zrovna nehodila. Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Pracovní smlouva je stejně jako kterákoliv jiná smlouva výsledkem dohody obou stran. Není to tak, že by "pracovní smlouvu dával zaměstnavatel".

Záleží tedy na Vás, co si s Amazonem sjednáte.

Pokud Amazon v inzerátech neuvádí nějaké časové omezení, mělo by jít o pracovní poměr na dobu neurčitou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]