Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám práci jako pečovatelka seniorů

Od: janajana odpovědí: 8 změna:

Prosím,poradíte mi,kde nejlépe uveřejnit inzerát -brigádu jako pečovatelka seniorů? Jsem v důchodu a ráda bych si přivydělala.Děkuji za pomoc.Doležálková.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

farm
hodnocení

1x

Např.: portal.mpsv.cz/...

Nabídky: cz.indeed.com/...

Ale myslím že je pořeba mít alespoň kurz "Pracovník v sociálních službách s osvědčením". Většinou domovy důchodců neberou ani s tím.

farm

Německá nabídka práce: pecovatelky.eu/... Plat přes 30 tisíc v Kč*znalost*V Čr 15000Kč průměr.

pb®
hodnocení

1x

Zkuste hlídačky hlidacky.cz/...

Zrovna dnes jsem měla schůzku s paní, která se nám na dva dny postará o babičku. Paní je registrovaná právě na hlídačkách, že nabízí své služby, já jsem někoho takového hledala. Tak jsme si povídaly, ona že jako nabízející nic za registraci neplatila, naopak já jsem jako služby poptávající musela portálu zaplatit za to, abych na hlídačku získala kontakt. Taktéž portál si nebere od hlídaček žádné provize, vše zaplatí ten, kdo po vás službu požaduje. Ceny jsou smluvní, obvykle se pohybují okolo 130Kč/hod. Takové ceny má i pečovatelská služba, tu doufám budeme mít od prosince, která si do času započítává i cesta za pacientem.

jezevec*
hodnocení

0x

Musí to být v ČR? Vím, že v Německu shání pečovatele na každém rohu, často i soukromé osoby pro své přestárlé členy rodin, těch inzerátů s poptávkama jsou plný noviny. A je to samozřejmě o jiných penězích...

janikadol
hodnocení

Hledám práci jako pečovatelka seniorů.-mám 15 let praxe,jsem slušná a spolehlivá...poradíte někdo,kde hledat?

vilik*
A jste si jistá, že to zvládáte?

janikadol
hodnocení

Díky za vyčerpávající odpověď...bez vás bych nevěděla ani že je sobotA!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]